19 Eylül 2018 10:36
Son Güncellenme Tarihi: 19 Eylül 2018 11:21

Kars Valisinden Sedanur Güzel açıklaması: Arama çalışmaları sürüyor

Kağızman'da kaybolan 9 yaşındaki Sedanur'u arama çalışmaları ve şüphelinin sorgusu sürüyor.

Fotoğraf: Bedir Altunok/DHA

Paylaş

Kars'ın Kağızman ilçesine bağlı Paslı köyünde kaybolan 9 yaşındaki Sedanur Güzel'in bulunması için çalışmalar sürüyor. Kars Valisi Rahmi Doğan, Sedanur Güzel'in bulunması için bir ekip oluşturulduğunu söyledi.

Gazetecilere açıklama yapan Kars Valisi Rahmi Doğan, "Paslı köyünde kaybolan kız çocuğumuzla ilgili çok ciddi bir ekip oluşturduk, bugün birtakım takviyeler yaptık. Çocuğun kaybolduğu köyü zaten gördünüz. Çocuğun kaybolma ihtimalinin çok düşük olduğu bir alan. O yüzden farklı gelişmelerin de olabileceğini düşünerek araştırmalarımızı o yönde takip ediyoruz. Bir netice alacağımızı düşünüyoruz, şüphelendiğimiz kişilerle ilgili tahkikatımız devam ediyor." diye konuştu.

İfadeler doğrultusunda gözaltına alınan bir şüphelinin olduğunu belirten Vali Doğan, "Adli makamların kararı doğrultusunda ifadelere göre alınan bir kişi var. Onun sorgusu devam ediyor ama ne çıkar, olayla ne kadar bağlantılıdır, o hususu bilmiyoruz. Kendisi zaten eski hükümlü. Yarı açık cezaevinde kalan süresini tamamlaması gerekirken sahte bir kimlikle dolaşıyor. Çocukların verdiği ifadede de olayın olduğu anda onun da orada olduğu yönünde bilgi var ve araştırmalarımız da o kişi üzerinde yoğunlaştı. Takip ediyoruz. İnşallah çocuğumuzu sağ salim bir şekilde ailesine kavuştururuz diye düşünüyorum" dedi.

Öte yandan sorgusu süren E.B.'nin evinin yanındaki samanlık olarak kullanılan alanda ve evinin çevresinde aramalar yapıldı. (DHA)

 

ÖNCEKİ HABER

THY’den kargo ücretine yüzde 81 zam

SONRAKİ HABER

İstismar sanığına 23 yıl ceza

Sefer Selvi Karikatürleri
Evrensel Gazetesi Birinci Sayfa
Evrensel Ege Sayfaları
EVRENSEL EGE

Ege'den daha fazla haber, röportaj, mektup, analiz ve köşe yazısı...