13 Eylül 2012 09:22

'Filmin arkasında değiliz'

“MÜSLÜMANLARIN Masumiyeti” filmine tepkiler sürüyor. Hz. Muhammed’e hakaret içerdiği düşünülen filme İslam dünyasından sert tepkiler geliyor. Filmin 80 oyuncusu bugün yaptıkları bir açıklamayla  “Üstlendikleri rollerle ilgili aldatıldıklarını” söylediler.ABD ‘deki gazete

'Filmin arkasında değiliz'
Paylaş

“MÜSLÜMANLARIN Masumiyeti” filmine tepkiler sürüyor. Hz. Muhammed’e hakaret içerdiği düşünülen filme İslam dünyasından sert tepkiler geliyor. Filmin 80 oyuncusu bugün yaptıkları bir açıklamayla  “Üstlendikleri rollerle ilgili aldatıldıklarını” söylediler.

ABD ‘deki gazetelere ilan veren oyuncular, filmde yer alan tüm oyuncuların çok üzgün olduklarını ve yapımcının kendilerini kullandıklarını düşündüklerini açıkladılar.

Oyuncuların verdikleri ilanda, “Yüzde yüz filmin arkasında değiliz. Filmin amaçları hususunda yanlış yönlendirildik” denildi. Oyuncular, “kandırıldıklarını ve film karakterlerinin dublajla orijinalinden farklı bir hale dönüştürüldüğünün”altı çiziliyor. ‘Senaryoda yer alan yalan ifadelerden ötürü şaşkınlık duyuyoruz’ diyen oyuncular, meydana gelen trajediden ötürü üzüntü duyduklarını aktardılar.

Backstage dergisinde geçen yıl “tarihi Arap çölünde macera” konulu olarak tanıtılan film ‘Çölün Savaşçıları’ ismiyle verilmişti. (KÜLTÜR SERVİSİ)

ÖNCEKİ HABER

Ustaların filmleri Filmekimi’nde

SONRAKİ HABER

'Bu dava AKP’nin ileri demokrasisine örnek'

Sefer Selvi Karikatürleri
Evrensel Gazetesi Birinci Sayfa