18 Eylül 2018 13:15

Galatasaray - Lokomotiv Moskova Şampiyonlar Ligi maçı beIN Sports'ta

Galatasaray'ın Şampiyonlar Ligi'nde Lokomotiv Moskova ile karşılaşacağı maç saat 22:00'de başlayacak ve beIN Sports'tan şifresiz yayınlanacak.

Görseller: Pixabay- GS logo - Lokomotiv Moskova logo

Paylaş

Galatasaray'ın 2018-2019 UEFA Şampiyonlar Ligi'ndeki ilk maçı olan Lokomotiv Moskova karşılaşması beIN Sports'tan şifresiz olarak yayınlanacak.

Türkiyeli futbol izleyicisinin bu sezonki UEFA Avrupa Ligi ön eleme maçlarından itibaren tanık olduğu yayıncı kuruluş krizi Şampiyonlar Ligi'nde de kendini gösterdi. Artan döviz kuru sebebiyle TV kanalları yayın hakları anlaşmasına yanaşmazken bu akşam 22:00'de Galatasaray ile Lokomotiv Moskova arasında oynanacak Şampiyonlar Ligi maçının yayıncısı, maça 5 saatten az bir süre kala netleşti. beIN Sports, bu akşam 22:00'de başlayacak olan Galatasaray - Lokomotiv Moskova UEFA Şampiyonlar Ligi karşılaşmasını beIN Sports Haber ve beIN Sports HD1 kanallarından şifresiz olarak yayınlayacağını duyurdu.

Tivibu'nun UEFA Şampiyonlar Ligi ve Avrupa Ligi için yaptığı yayın anlaşması 2017-2018 sezonu sonunda biterken maçların yayın haklarını beIN Sports'un aldığı söylentisi yayılmaya başlamıştı. beIN Sports'un UEFA Şampiyonlar Ligi ve Avrupa Ligi maçlarını yayınlayacağına dair kanallarında hiçbir reklam döndürmemesine rağmen bu söylenti 2018-2019 Şampiyonlar Ligi sezonunda ilk maçların oynanacağı bugüne kadar geldi. Bugün ise Türkiye'deki futbol izleyicisine Galatasaray-Lokomotiv Moskova maçına 5 saatten az bir süre kala net bir bilgi verilebildi. Tek bilinen şey ise TV kanallarının, sürekli artan döviz kuru dolayısıyla Türkiye'deki yayın haklarına yanaşmaktan çekinmesi veya pazarlıkların çok uzun sürmesi.

ÖNCEKİ HABER

Keleşoğlu'dan Soçi yorumu: Suriye’de mesajlar bombalarla veriliyor

SONRAKİ HABER

Adana Şehir Hastanesi’nin 1 yılı: Doktor şikayetçi maddi yük vatandaşa

Sefer Selvi Karikatürleri
Evrensel Gazetesi Birinci Sayfa
Evrensel Ege Sayfaları
EVRENSEL EGE

Ege'den daha fazla haber, röportaj, mektup, analiz ve köşe yazısı...