17 Eylül 2018 13:11

Fatma Şahin'den kriz yorumu: Risk eşittir rızık

Antep'te konuşan Fatma Şahin 'Her krizin fırsatları var. 'Risk eşittir rızık' demezsek düşmanlarımızın istediğini yapmış olacağız' dedi.

Fatma Şahin. Fotoğraf: DHA

Paylaş

Ekonomideki kötü gidişatın etkisi işçi ve emekçinin cebinde etkisini tüm yakıcılığıyla hissettirirken  Antep Büyükşehir Belediye Başkanı Fatma Şahin'den 'iyimser' bir değerlendirme geldi.  Şahin, her krizin fırsatlar yarattığını ileri sürerek "Risk eşittir rızık, demezsek düşmanlarımızın istediğini yapmış olacağız; düşmanlarımızı güldürmüş olacağız" dedi.

Aile ve Sosyal Politikalar Eski Bakanı ve Antep Büyükşehir Belediye Başkanı Fatma Şahin, Antep Erikçe'de açılan Mutfak Sanatları Merkezi'nde konuştu.

Demirören Haber Ajansı'nın aktardığına göre Şahin, krizlerin fırsat yarattığını öne sürerek, "İki tercihimiz var. 'Zaten dibimizde savaş var, zaten bu kadar da derdimiz var, buna da gerek yok' deyince içimize kapanacağız. Esas düşmanlarımızın ekmeğine yağ sürme budur. Ama tam tersi daha çok üreterek, milli seferberlik ilan ederek, daha çok tanıtarak, daha çok çalışarak, bunu başarmamız gerekiyor. Her krizin fırsatları var. 'Risk eşittir rızık' demezsek düşmanlarımızın istediğini yapmış olacağız, düşmanlarımızı güldürmüş olacağız. Buna müsaade edemeyiz" ifadelerini kullandı. (HABER MERKEZİ) 

 

ÖNCEKİ HABER

CHP Sözcüsü Öztrak: Bu kriz sırtına çöktüğünüz milletin krizidir

SONRAKİ HABER

Mercedes’te kararlılık patrona geri adım attırdı

Sefer Selvi Karikatürleri
Evrensel Gazetesi Birinci Sayfa