14 Eylül 2018 11:26

'Laz Marks' olarak tanınan oyuncu Haldun Açıksözlü ifade verdi

'Laz Marks' Haldun Açıksözlü, sosyal medya paylaşımları nedeniyle ifadeye çağrıldı.

Fotoğraf: Evrensel

Paylaş

Laz Marks olarak tanınan tiyatro oyuncusu ve yazar Haldun Açıksözlü, sosyal medya paylaşımları nedeniyle ifadeye çağrıldı. Sosyal medya hesabında “Terör örgütü propagandası” yaptığı iddia edilen Açıksözlü, Kırklareli Adliyesi’nde ifade verdikten sonra serbest bırakıldı.

Açıksözlü iddialara verdiği yanıtta, “Bana göstermiş olduğunuz facebook paylaşımlarını ben yaptım. Bana aittir. Ben savaşa, insanların ölmesine karşı olduğum için bu paylaşımları yaptım. Yurtta ve dünyada barışı savunduğum için bu şekilde paylaşımlarda bulundum. Hiçbir terör örgütüyle bağlantım ve ilgim olmaz. Örgüt propagandası yapmak amacıyla da böyle bir paylaşım yapmadım. Kendim çocuk kitapları yazıyorum. Çocuklarımızın barış ve kardeşlik içinde, doğayla, hayvanlar ile büyümesini istiyorum. Anlattığım gibi terör örgütü propagandası yapma suçunu kabul etmiyorum” ifadelerini kullandı.

Gazetemize açıklamalarda bulunan Açıksözlü, “Meselenin ben olmadığımı düşünüyorum. Asıl amaçları beni izleyen, okuyan, takip eden insanları korkutmak” dedi. (İstanbul/EVRENSEL)

ÖNCEKİ HABER

İYİ Partili Çıray, İzmir Gazeteciler Cemiyetini ziyaret etti

SONRAKİ HABER

MÜSİAD Ankara Başkanı: TV’de döviz fiyatları gösterilmesin

Sefer Selvi Karikatürleri
Evrensel Gazetesi Birinci Sayfa