14 Eylül 2018 10:34

Saadet Partisi: Belediyeler borç batağında!

SP İstanbul İl Başkanı: Hizmet yerine reklam ve şatafat üretenler, bugün belediyeleri borç dahi alamayacak bir duruma sürüklemiş durumda.

Saadet partisi logosu

Paylaş

Yerel seçim çalışmaları hız kazandı. Saadet Partisi İstanbul İl Başkanı Dr. Abdullah Sevim, “Senelerdir hizmet yerine reklam ve şatafat üretenler, israf ve lüks içinde yüzenler bugün belediyeleri borç dahi alamayacak bir duruma sürüklemiş durumdalar” açıklaması yaptı.

İstanbul’da belediyelerin borç batağında olduğunu ifade eden Sevim, “Bazıları en küçük bir ödemeyi dahi yapamayacak duruma geldi. Senelerdir hizmet yerine reklam ve şatafat üretenler, israf ve lüks içinde yüzenler bugün belediyeleri borç dahi alamayacak bir duruma sürüklemiş durumdalar! Halkımız da bunun farkında! İstanbul’daki tablo, Milli Görüş’ün yerel seçimlerde büyük bir başarıya imza attığı tabloya çok benziyor” şeklinde konuştu.

BAŞKANLARA ÇAĞRI!

Belediye başkanlarına çağrıda da bulunan Başkan Sevim, “İstanbul’daki belediye başkanlarına buradan açık çağrı yapıyorum. İstisnasız tüm belediye başkanları bir samimiyet göstergesi olarak, reklam çalışmalarını durdursunlar. Billboardları boş bıraksınlar, gereksiz pankart asmasınlar. Ülkemizin içinde bulunduğu kriz ortamında, kamu kaynaklarını kendi reklamlarına kullanmasınlar!” diye konuştu. (HABER MERKEZİ)

ÖNCEKİ HABER

Dünya gazetesinde 40 kişi işten atıldı

SONRAKİ HABER

ABD'nin doğu kıyılarını vuran Florence Kasırgası 17 can aldı

Sefer Selvi Karikatürleri
Evrensel Gazetesi Birinci Sayfa
Evrensel Ege Sayfaları
EVRENSEL EGE

Ege'den daha fazla haber, röportaj, mektup, analiz ve köşe yazısı...