11 Eylül 2018 05:55
Son Güncellenme Tarihi: 11 Eylül 2018 06:37

Meteoroloji sağanak uyarısında bulundu

Marmara Bölgesi'nde öğleden sonra yağış bekleniyor. Ayrıca Malatya, Elazığ, Bingöl, Dersim ve Adıyaman'da gök gürültülü sağanak bekleniyor.

Fotoğraf: Cem Gül/EVRENSEL

Paylaş

Marmara Bölgesi'nde öğleden sonra Yalova, Kocaeli ve Sakarya, Kırklareli'nin kıyı kesimleri, İstanbul çevrelerinin yer yer aralıklı sağanak ve gök gürültülü sağanak yağışlı geçeceği tahmin ediliyor. Ayrıca Malatya, Elazığ, Bingöl, Dersim ve Adıyaman için gök gürültülü sağanak uyarısı yapıldı. 

MARMARA'DA YAĞIŞ

Meteoroloji 1. Bölge Müdürlüğü'nün internet sitesinde yer alan bilgiye göre, bölgede hava sıcaklıkları mevsim normalleri civarında olacak. 

Havanın parçalı bulutlu geçmesi beklenen bölgede öğle saatlerinden sonra doğu kesimleri (Yalova, Kocaeli, Sakarya) ile Kırklareli'nin kıyı kesimleri ve İstanbul çevrelerinin yer yer aralıklı sağanak ve gök gürültülü sağanak yağışlı geçmesi öngörülüyor. 

Rüzgarın, kuzey yönlerden orta kuvvette esmesi bekleniyor. 

5 İL İÇİN SAĞANAK UYARISI

Meteoroloji 13. Bölge Müdürlüğünün yazılı açıklamasına göre, Malatya, Elazığ, Bingöl, Dersim ile Adıyaman'ı kapsayan bölgede, yarın sabaha kadar aralıklı sağanak ve gök gürültülü sağanak bekleniyor. 

Hava sıcaklıklarında önemli bir değişiklik beklenmezken, bu 5 ilde rüzgarların güneyden orta, yağış esnasında da kuvvetli esmesi öngörülüyor. (HABER MERKEZİ)

ÖNCEKİ HABER

Şirket bilançoları alarm vermeye başladı

SONRAKİ HABER

Yeni bir Trump-Kim zirvesi gündemde

Sefer Selvi Karikatürleri
Evrensel Gazetesi Birinci Sayfa
Evrensel Ege Sayfaları
EVRENSEL EGE

Ege'den daha fazla haber, röportaj, mektup, analiz ve köşe yazısı...