10 Eylül 2018 14:17
Son Güncellenme Tarihi: 10 Eylül 2018 15:40

Ömer Çelik: Bahçeli ile görüşmelerimiz sürüyor

AKP Sözcüsü Ömer Çelik, partisinin MYK toplantısının ardından açıklamalarda bulundu.

AKP Sözcüsü Ömer Çelik (Fotoğraf: Volkan Furuncu/AA)

Paylaş

AKP Sözcüsü Ömer Çelik, yerel seçimlerin de konuşulduğu MYK toplantısının ardından açıklamalarda bulundu.

Çelik'in açıklamalarından satır başları:

♦ "İçinde bulunduğumuz süreci aşabileceğimizi vatandaşımız net bir şekilde görmektedir. Desteğini sürdürmektedir. Hükümetimizin tedbirlerinin uygulanması ile varacağımız sonucun vatandaşımıza yansıyacağını göreceğiz. En büyük güç vatandaşımızın verdiği destektir.Kapsamlı bir şekilde konuştuk."

♦ "Ekim ayında geleneksel AK Parti kamplarından birini gerçekleştireceğiz. Buna çok önem veriyoruz. Yeni dönemin ilk kampı olacak. Çok önemli bir platform."

♦ "(Erdoğan-Bahçeli görüşmesi) Cumhurbaşkanımızın ve Sayın Bahçeli'nin takvimine göre bu görüşmeler zaten sürmektedir. Bugün yeni bir görüşme olur mu? Bu mümkündür."

♦ (Kılıçdaroğlu) "15 milletvekilini bir yerden bir yere göndermeyi demokrasiye verdiği önem olarak görüyor. Milletvekili iradesi devre mülk değil"

♦ "Türkiye'de piyasanın rasyonel bir şekilde çalışması, piyasa zincirinin düzgün bir şekilde işlemesi en büyük gücümüzdür, en büyük kuvvetimizdir."

YEREL SEÇİMLER

"Önemli olan vatandaşın sesine kulak vermektir, toplumsal taleplere duyarlı olmaktır. Bu çerçevede bir değerlendirme yapıldı" 

"Cumhur İttifakı, geçen dönemde son derece önemli Türk siyasetine kazanımlar getirmiştir. Bundan sonrasında da aynı kazanımları devam ettireceğinden bir kuşkumuz yoktur" diye konuştu. (HABER MERKEZİ)

ÖNCEKİ HABER

Alman istihbaratı başkanından ırkçıları savunan açıklama

SONRAKİ HABER

Erdoğan ay sonunda ABD’ye gidiyor

Sefer Selvi Karikatürleri
Evrensel Gazetesi Birinci Sayfa
Evrensel Ege Sayfaları
EVRENSEL EGE

Ege'den daha fazla haber, röportaj, mektup, analiz ve köşe yazısı...