10 Eylül 2018 12:16

AKP’li belediyeye haciz geldi

Zile Belediye Başkanı Lütfi Vidinel’in makam aracına ve belediyenin banka hesaplarına haciz geldi. Gerekçe, 3 milyon 200 liralık akaryakıt borcu.

Fotoğraf: DHA

Paylaş

Tokat’ın Zile Belediyesinin akaryakıt borçlarından dolayı, Belediye Başkanı Lütfi Vidinel’in makam aracına ve belediye banka hesaplarına haciz konuldu.

Zile ilçesinde faaliyet gösteren bir akaryakıt istasyonu şirketi, belediyeden 2 yıllık alacakları olan toplam 3 milyon 200 lirayı tahsil edemeyince, Zile İcra Müdürlüğüne başvurdu. Zile İcra Müdürlüğü tarafından, belediyeye ait banka hesaplarına, taşınmaz mallara ve Belediye Başkanı Lütfi Vidinel’in makam aracı için haciz kararı çıkarttı.

Belediye Başkanı AKP’li Lütfi Vidinel, konu ile ilgili, “Akaryakıt firmasına ödemeler zamanında yapılamadığından şirket zarara uğramış, yasal olarak gecikme farkını alabilmek için hukuki süreç başlatmıştır. Hesaplarımızdan haciz işlemi kaldırılmıştır. Ayrıca bugün itibarı ile; Zile Belediyesinin bankalardan hizmetleri için kullandığı kredi borcu taksitleri zamanında ödenmekte, 30/12/2018 gününde bankalara borcumuz kalmamaktadır. Kamuoyuna saygıyla duyurulur” şeklinde açıklama yaptı.

Ayrıca Belediye Başkanı Vidinel’in haciz sonrası, makam aracı olarak ise bir süre kendine ait şahsi aracını kullandığı öğrenildi. (HABER MERKEZİ)

ÖNCEKİ HABER

Şampiyonlar Ligi rehberi (Gruplar, takımlar ve maç takvimi)

SONRAKİ HABER

Ankara Merasim Sokak'taki saldırıda 6 sanığa ağırlaştırılmış müebbet

Sefer Selvi Karikatürleri
Evrensel Gazetesi Birinci Sayfa
Evrensel Ege Sayfaları
EVRENSEL EGE

Ege'den daha fazla haber, röportaj, mektup, analiz ve köşe yazısı...