08 Eylül 2018 05:06

ABD'li rap şarkıcısı Mac Miller evinde ölü bulundu

26 yaşındaki ABD'li rap şarkıcısı Mac Miller, evinde ölü bulundu. Mac Miller'ın yüksek dozda uyuşturucudan öldüğü iddia edildi.

Fotoğraf: Nicolas Völcker/Wikimedia Commons(CC BY-SA 4.0)

Paylaş

ABD’li rap’çi Mac Miller, California’daki evinde ölü bulundu. Gerçek adı Malcolm James McCormick olan 26 yaşındaki rap şarkıcısının yüksek dozda uyuşturucudan öldüğü iddia edildi.

İlk çıkışını 2011’de yapan Mac Miller, son albümü olan Swimming’i 2018’in başlarında çıkarmıştı. Şarkıcı sevgilisi Ariana Grande’den aynı dönemlerde ayrılan Miller, geçtiğimiz ay alkollü araç kullanma ve trafikte vurup kaçma sebebiyle gözaltına alınmıştı.

Pittsburgh, Pennsylvania doğumlu Mac Miller, okul yıllarında müzikle uğraşmaya başladıktan sonra EZ Mac adıyla 15 yaşında ilk albümünü hazırladı. 2011’de meşhur olmasının ardından Kendrick Lamar ve Pharrell Williams gibi isimlerle ortak işlerde yer aldı.

Mac Miller’ın perşembe günü Twitter hesabından yapılan son paylaşımlarda Kuzey Amerika turunun önümüzdeki ay başlayacağı belirtiliyordu.

Ölümü sonrası ailesinden yapılan açıklamada “O, ailesi, dostları ve sevenleri için bu dünyadaki parlak bir ışıktı” denildi.

Snoop Dog, Wiz Khalifa, Chance the Rapper gibi hip-hop camiasının tanınmış isimleri de Miller’ın ölüm haberinin duyulmasının ardından taziye açıklamaları yaptı. (KÜLTÜR SERVİSİ)

ÖNCEKİ HABER

Twitter, web için yeni tasarımını test etmeye başladı

SONRAKİ HABER

İstanbul'da sağanak hayatı olumsuz etkiledi, araçlar mahsur kaldı

Sefer Selvi Karikatürleri
Evrensel Gazetesi Birinci Sayfa
Evrensel Ege Sayfaları
EVRENSEL EGE

Ege'den daha fazla haber, röportaj, mektup, analiz ve köşe yazısı...