12 Eylül 2012 09:43

Bingöl'de patlama: 1 çocuk öldü, 1 çocuk yaralandı

BİNGÖL’de yaşanan patlamalarda ölüm haberleri gelmeye devam ediyor. Bugün de Bingöl’de meydana gelen patlamada 2 kardeşten biri yaşamını yitirirken, diğeri de yaralandı.Yayladere ilçesine bağlı Dalbasan (Seter) köyünde hayvan otlatmaya giden 2 kardeşler Ramazan Kızılgöz ile Ceylan Kızılgöl, yerde buldukları bir

Bingöl'de patlama: 1 çocuk öldü, 1 çocuk yaralandı
Paylaş

BİNGÖL’de yaşanan patlamalarda ölüm haberleri gelmeye devam ediyor. Bugün de Bingöl’de meydana gelen patlamada 2 kardeşten biri yaşamını yitirirken, diğeri de yaralandı.

Yayladere ilçesine bağlı Dalbasan (Seter) köyünde hayvan otlatmaya giden 2 kardeşler Ramazan Kızılgöz ile Ceylan Kızılgöl, yerde buldukları bir cisimle oynamaları sırasında patlama meydana geldi. Patlamada 2 çocuktan 14 yaşındaki Ramazan Kızılgöz yaşamını yitirdiği bildirilirken, Ceylan Kızılgöz de yararlandı. Yaralı Ceylan Kızılgöz, tedavi için Elazığ’da hastanede tedavi altına alındığı öğrenildi.

4 EYLÜLDE DE PATLAMA OLMUŞTU

Daha önce de 4 Eylülde Yedisu ilçesine bağlı Elmalı köyünün Bikan mezrasında yerde buldukları bir patlayıcının infilak etmesi sonucu Ali Sağnık, yaşamını yitirirken Sıdıka Sağnık ve Habip Sal da yaralanmıştı. (BİNGÖL)

ÖNCEKİ HABER

Maliye’den zam paketi geliyor

SONRAKİ HABER

Koşuyolu Katliamı’nda yaşamını yitirenler anıldı

Sefer Selvi Karikatürleri
Evrensel Gazetesi Birinci Sayfa
Evrensel Ege Sayfaları
EVRENSEL EGE

Ege'den daha fazla haber, röportaj, mektup, analiz ve köşe yazısı...