03 Eylül 2018 19:07

Gökhan Gönül, A Milli Takım aday kadrosundan çıkartıldı

Futbolcu Gökhan Gönül, A Milli Takım'ın Rusya ve İsveç ile oynayacağı maçlarda forma giyemeyecek.

Fotoğraf: Samir Yordamoviç/AA

Paylaş

Gökhan Gönül, A Milli Futbol Takımı'nın Rusya ve İsveç ile oynayacağı UEFA Uluslar Ligi B Grubu müsabakalarının aday kadrosundan çıkartıldı.

Beşiktaş'ın Bursaspor ile oynadığı Spor Toto Süper Lig 4'üncü hafta mücadelesinde sakatlık geçiren deneyimli sağ bek oyuncusu Gökhan Gönül, A Milli Takım'ın Rusya ve İsveç ile oynayacağı maçlarda forma giyemeyecek.

Türkiye Futbol Federasyonu'ndan konuyla ilgili yapılan açıklamada, "Beşiktaş Kulübü'nde forma giyen Gökhan Gönül, sağ omzundaki sakatlık nedeniyle A Milli Takım'ın Rusya ve İsveç maçları aday kadrosundan çıkarıldı" denildi.

BEŞİKTAŞ'TAN DA AÇIKLAMA GELDİ

Beşiktaş Kulübü, Bursaspor ile oynanan Spor Toto Süper Lig 4'üncü hafta mücadelesinde sakatlık yaşayan Caner Erkin ve Gökhan Gönül ile ilgili açıklama yayımladı.

Yapılan açıklamada oyuncuların tedavisine sağlık ekibi tarafından başlandığı kaydedildi.

Siyah beyazlı kulübün açıklamasında şu ifadeler yer aldı: "Dün akşam oynanan Bursaspor maçında sakatlanan oyuncularımızın yapılan ortopedik muayene ve MRI incelemeleri sonucunda; Gökhan Gönül'ün sağ omuzunda posterior kapsülde kısmi yırtık, labrumda zedelenme ve kemik ödemi, Caner Erkin'in sol uyluk arka adale Biceps kas zarında yırtık ve buna bağlı kanama tespit edilmiştir. Her iki oyuncumuzun tedavisine sağlık ekibimiz tarafından başlanılmıştır." (SPOR SERVİSİ)

ÖNCEKİ HABER

Darbedilen mizah dergisi kurucusu Çağın Türker yaşamını yitirdi

SONRAKİ HABER

Şeker Piliç'in kesimhane ile idari binası Garanti Bankası'na satıldı

Sefer Selvi Karikatürleri
Evrensel Gazetesi Birinci Sayfa
Evrensel Ege Sayfaları
EVRENSEL EGE

Ege'den daha fazla haber, röportaj, mektup, analiz ve köşe yazısı...