02 Eylül 2018 13:21
Son Güncellenme Tarihi: 03 Eylül 2018 12:26

Denizli'de nakliye deposundaki yangın 7 saatte söndürüldü

Denizli'de nakliye deposunda çıkan yangının yarattığı hasar ve çıkış nedeni araştırılıyor.

Fotoğraf: DHA

Paylaş

Denizli'nin Merkezefendi ilçesindeki nakliye deposunda, henüz belirlenemeyen nedenle yangın çıktı. Alevler kısa sürede tüm depoyu sardı.

Bozburun Mahallesi'ndeki nakliye deposundan, saat 15.30 sıralarında, dumanlar yükselmeye başladı. Pazar günü olması nedeniyle kapalı olan depodaki dumanları fark eden çevredekiler, itfaiyeye haber verdi. İhbar üzerine olay yerine 10 itfaiye aracı ile ekipler sevk edildi. İçinde otomobil lastiğinden çeşitli ev eşyalarına kadar çok sayıda yanıcı maddenin de bulunduğu 2 katlı depoda, alevler kısa sürede büyüdü. İtfaiye ekipleri, 4 ayrı noktadan alevlere su sıkarak, müdahalede bulundu. Yangın, ekiplerin yoğun çabası sonucu 7 saatte güçlükle söndürüldü.

HASARIN BOYUTU VE ÇIKIŞ NEDENİ ARAŞTIRILIYOR

Yanan deponun gündüz çekilen görüntüleri, zararı gözler önüne serdi. Yangında lastik, ahşap mobilya malzemeleri ve kimyasal maddelerin yandığı belirtildi. Depodaki bir iş makinesi ile çok sayıda makinenin tamamen yandığı kaydedildi. Depoda büyük hasar oluştuğu belirtildi. Emniyet Müdürlüğü Olay Yeri İnceleme ekipleri, depodaki yangının dış kaynaklı olup olmadığını incelerken, itfaiye ise yangının çıkış nedenini araştırıyor. Maddi hasarın ise inceleme sonrası belli olacağı öğrenildi.

Öte yandan Denizli Büyükşehir Belediyesi İtfaiye Daire Başkanlığı ekiplerinin yangına, 50 araç ve 120 personelle 6 ayrı noktadan müdahale ettiği belirtildi. Yangının deponun arka bölümündeki kimyasal maddelerin de tutuşmasıyla büyüdüğü ifade edildi. Ayrıca Denizli Orman Bölge Müdürlüğüne ait 1 helikopterin yangına havadan su atarak söndürme çalışmalarına katıldığı belirtildi. (Denizli/DHA)

ÖNCEKİ HABER

Atilla Özmel, yeniden Yol-İş Kayseri 1 No’lu Şube Başkanı seçildi

SONRAKİ HABER

Borsadaki otomotiv tekelleri kârlarını yüzde 25 artırdı

Sefer Selvi Karikatürleri
Evrensel Gazetesi Birinci Sayfa
Evrensel Ege Sayfaları
EVRENSEL EGE

Ege'den daha fazla haber, röportaj, mektup, analiz ve köşe yazısı...