28 Ağustos 2018 17:50

Putin, 15 generali görevden aldı

Putin; İçişleri Bakanlığı, Acil Durumlar Bakanlığı, Federal Cezaevi Servisi ve Soruşturma Komitesinden 15 generali görevden aldı.

Fotoğraf: Kremlin.ru

Paylaş

Rusya Devlet Başkanı Vladimir Putin; İçişleri Bakanlığı, Acil Durumlar Bakanlığı, Federal Cezaevi Servisi ve Soruşturma Komitesinden 15 generali görevden aldı.

Putin’in imzaladığı ve Devlet Yasal Bilgi Sistemi’nin internet sayfasında yayımlanan kararnameyle, ülkenin farklı bölgelerinde; İçişleri Bakanlığı, Acil Durumlar Bakanlığı, Federal Cezaevi Servisi ve Soruşturma Komitesi'nde yöneticilik yapan general rütbesindeki 15 kişinin görevine son verildiği duyuruldu. Generallerin görevden alınma sebebi ile ilgili bir açıklama ise yapılmadı.

Görevlerinden alınan rütbeli askerler şöyle:

Tomsk Oblastı Acil Durumlar Bakanı Mihail Begun, Saratov Oblastı Rusya İçişleri Bakanlığı Müdür Yardımcısı Andrey Boyko, Federal Cezaevi Servisi Komi Yönetimi Başkanı İgor Vaneev,  Murmansk Oblastı Acil Durumlar Bakanı Vladimir Gusev, Sahalin Oblastı Acil Durumlar Bakanı Denis İlinov, Soruşturma Komitesi Kemerov Oblastı Başkanı Sergey Kalinkin ve Kemerovo Oblastı İçişleri Bakanının Müdür Yardımcısı Igor Korşunov. (DHA)

ÖNCEKİ HABER

Türkiyeli pilot, ABD'de ilk F-35 uçuşunu yaptı

SONRAKİ HABER

Tunceli Valiliği, HDP’li vekili Twitter'da engelledi

Sefer Selvi Karikatürleri
Evrensel Gazetesi Birinci Sayfa
Evrensel Ege Sayfaları
EVRENSEL EGE

Ege'den daha fazla haber, röportaj, mektup, analiz ve köşe yazısı...