15 Eylül 2013 19:19

Zonguldak'taki göçükte 1 işçi mahsur kaldı

Zonguldak'ın Gelik beldesi Dağbaca mevkiinde meydana gelen tavan çökmesi sonucu bir kişinin göçük altında kaldığı belirtildi.Olay, saat 14.00 sıralarında meydana geldi. Alınan bilgilere göre, ocakta çalışan ve ocak sahibi olduğu iddia edilen Ümit Eroğlu (29) ve Osman Refik Uluçay (26), ocak girişinden 60 metre ilerisi

Zonguldak'taki göçükte 1 işçi mahsur kaldı
Paylaş

Zonguldak'ın Gelik beldesi Dağbaca mevkiinde meydana gelen tavan çökmesi sonucu bir kişinin göçük altında kaldığı belirtildi.

Olay, saat 14.00 sıralarında meydana geldi. Alınan bilgilere göre, ocakta çalışan ve ocak sahibi olduğu iddia edilen Ümit Eroğlu (29) ve Osman Refik Uluçay (26), ocak girişinden 60 metre ilerisinde çalışma yaptıkları sırada tavanda göçük meydana geldi. İşçilerden Osman Refik Uluçay kaçarak kurtulurken, Ümit Eroğlu göçüğün altında kaldı. Osman Refik Uluçay, ocaktan çıkıp yakındaki özel bir şirkete ait kömür ocağında çalışan madencilerden yardım istedi. Madencilerin, yaklaşık 2 saat süren çabasına rağmen kayanın altındaki Ümit Eroğlu'na ulaşılamadı.

Yardım için Türkiye Taşkömürü Kurumu (TTK) ve Zonguldak AFAD ekiplerinden yardım istendi. AFAD ekipleri ve polis ocak önünde beklerken, TTK tahlisiye (Arama-Kurtarma) ekipleri bekleniyor. Sağlık ekiplerinin de hazır bulunduğu olayda, göçük altına kalan Ümit Eroğlu'nun evli ve bir çocuk babası olduğu öğrenildi. (ZONGULDAK)

ÖNCEKİ HABER

İlk kaptan kaçtı, bizi ölüme terk etti!

SONRAKİ HABER

Eğitim Sen’e ırkçı saldırı

Sefer Selvi Karikatürleri
Evrensel Gazetesi Birinci Sayfa
Evrensel Ege Sayfaları
EVRENSEL EGE

Ege'den daha fazla haber, röportaj, mektup, analiz ve köşe yazısı...