25 Ağustos 2018 09:07
Son Güncellenme Tarihi: 25 Ağustos 2018 09:28

'Anthony Modeste Galatasaray ile anlaştı' iddiası

Fransa merkezli RMC Sport'un muhabiri Loic Tanzi, Galatasaray'ın Modeste ile anlaşma sağladığını ve futbolcunun İstanbul'a gideceğiniz belirti.

Fotoğraf: Marco Verch/Flickr (CC BY 2.0)

Paylaş

Galatasaray'ın transfer listesindeki golcü futbolcu Anthony Modeste'nin İstanbul'a doğru yola çıktığı öğrenildi.

RMC Sport'tan Loic Tanzi, sosyal medya hesabından paylaşımda bulunarak Anthony Modeste'nin İstanbul'a geleceğini duyurdu.

Tanzi, Modeste'nin Galatasaray, Köln ve Nice'le görüştüğünü ve transferini nihayete erdimek için görüşme amacıyla Çin'den ayrıldığını yazdı.

Tanzi, Modeste'nin Galatasaray'a daha yakın olduğunu duyurdu.

 

Galatasaray, 2017-18 sezonunda Süper Lig'de gol kralı olan Bafetimbi Gomis'i 6 milyon euro karşılığında Suudi Arabistan takımı Al Hilal'a satmıştı.

ANTHONY MODESTE KİMDİR?

Kariyerine Nice'te başlayan Modeste, daha sonra Angers, Bordeaux, Blackburn, Bastia ve Hoffenheim formaları giydi. Asıl çıkışını ise Köln'de yaptı. 2015-16 ve 2016-17 sezonlarında toplam 73 maça çıkıp 45 gole imza atan Fransız golcü, Aubameyang ve Lewandowski'nin ardından Bundesliga'da o dönemin en golcü 3. oyuncusu oldu. Bu yüksek performansı sonrasında ise Çin'den gelen büyük teklifi kabul eden Modeste, 2 sezondur Tianjin Quanjian forması giyiyor. 1.87 boyundaki santrfor, Fransa alt yaş gruplarında milli formayı 24 kez giyerken, 8 defa gol sevinci yaşadı.(SPOR SERVİSİ)

ÖNCEKİ HABER

Söylediğim gökyüzü bu parktaki çocuklarla çoğalacak...

SONRAKİ HABER

Dicle’de kaybolan Kadir Örüç'ün cansız bedeni bulundu

Sefer Selvi Karikatürleri
Evrensel Gazetesi Birinci Sayfa
Evrensel Ege Sayfaları
EVRENSEL EGE

Ege'den daha fazla haber, röportaj, mektup, analiz ve köşe yazısı...