24 Ağustos 2018 07:52
Son Güncellenme Tarihi: 24 Ağustos 2018 07:57

Şile'de olumsuz hava koşulları nedeniyle denize girmek yasaklandı

Şili Kaymakamlığı, olumsuz hava koşulları nedeniyle denize girmeyi yasakladı. 

Fotoğraf: DHA

Paylaş

Şile'de Sofular ve Ağva'da iki kişi denizde kayboldu. Kaymakamlık etkili olan rüzgar nedeniyle ilçe genelinde boğulmaları engellemek amacıyla denize girmeyi yasakladı. Kayıp 2 genci arama çalışmaları devam ediyor. 

AĞVA'DA GENÇ KIZ KAYBOLDU

Dün akşam saatlerinde Ağva'da baba Erol Kocalı, ismi henüz öğrenilemeyen kızıyla denize girdi. Kızının boğulduğunu gören baba yardımına koştu. Bu sırada diğer kızı Kezban Kocalı da (18) ablasının boğulduğunu görünce denize atladı. Baba büyük kızını kurtararak sahile çıktı. Küçük kızının da denizde çırpındığını gören baba tekrar suya atladı ancak genç kız dalgalarda kayboldu. 

SOFULAR PLAJINDA KAYBOLDU

Sabah saatlerinde ise 3 genç Sofular Plajı'nda serinlemek için denize girdi. Bir süre sonra 25 yaşlarında olduğu öğrenilen Suriyeli Louhey Balhawan dalgalara kapılarak kayboldu. İhbar üzerine olay yerine ambulans, sahil güvenlik, arama kurtarma ve jandarma ekipleri sevk edildi. Olayı gören bir vatandaş "Su bunları sürükleyerek götürdü. Bir tanesi kayboldu, diğerleri kurtuldu"diye konuştu. 

GÖREVLİLER MEGAFONLA ANONSLAR YAPTI

Şile Kaymakamlığı etkili olan rüzgar nedeniyle ilçe genelinde boğulmaları engellemek amacıyla denize girmeyi yasakladı.

Cankurtaran ekipleri ve görevliler dalgalar nedeniyle vatandaşları denize girmemeleri konusunda uyardı. Plajın etrafına şerit çekilerek vatandaşlar deniz kenarından uzaklaştırıldı. Denizde kaybolan genci ise arama çalışmaları devam ediyor.  (DHA)

 

ÖNCEKİ HABER

Dizilere ‘ahlaki norm’ şikayeti

SONRAKİ HABER

Bireysel silahlanmadaki artışla silahlı saldırılar sokakları sardı

Sefer Selvi Karikatürleri
Evrensel Gazetesi Birinci Sayfa