10 Eylül 2012 10:21

AKP’li Tarhan’ın ailesi İHD’ye başvurdu

PKK tarafından kaçırılan AKP Hakkari İl Başkan A.Mecit Tarhan’ın ailesi İHD Hakkari Şubesi’ne başvuruda bulunarak destek istedi.2 Eylül’de kaçırılan AKP Hakkari İl Başkanı A.Mecit Tarhan’ın ailesi İHD ve MAZLUMDER Hakkari şubelerine başvuruda bulunarak destek istedi. Başvurudan sonra İHD Hakkari Şubesi’nde İHD Hakkari Şu

AKP’li Tarhan’ın ailesi İHD’ye başvurdu
Paylaş

PKK tarafından kaçırılan AKP Hakkari İl Başkan A.Mecit Tarhan’ın ailesi İHD Hakkari Şubesi’ne başvuruda bulunarak destek istedi.
2 Eylül’de kaçırılan AKP Hakkari İl Başkanı A.Mecit Tarhan’ın ailesi İHD ve MAZLUMDER Hakkari şubelerine başvuruda bulunarak destek istedi. Başvurudan sonra İHD Hakkari Şubesi’nde İHD Hakkari Şube Başkanı İsmail Akbulut, MAZLUMDER Hakkari Şube Başkanı Cengiz Şen, Hakkari Baro Başkanı Kutbettin Beyazıt ortak basın açıklaması yaptı. İHD Hakkari Şube Başkanı İsmail Akbulut’un yaptığı açıklamada, AKP’li Başkanın serbest bırakılması için ellerinden gelen gayreti sarf edeceklerini belirtti. Akbulut, Tarhan’ın can güvenliği için operasyonların durdurulmasını isteyerek, Tarhan’ın serbest bırakılması çağrısında bulundu.
Aile adına İHD’ye başvuran Tarhan’ın ağabeyi Süleyman Tarhan, “Kardeşimin PKK tarafından alıkonulduğunu dün basından öğrendik. Abisi olarak MAZLUMDER, Baro ve İHD’ye başvurarak kardeşimin, sağlıklı ve kısa bir sürede ailesine kavuşması için gerekli girişimlerin insani açıdan yapılmasını talep ediyoruz” dedi. (HAKKARİ)

ÖNCEKİ HABER

Kürt yazarlardan Işık’a destek

SONRAKİ HABER

Bölge’de askeri hareketlilik sürüyor

Sefer Selvi Karikatürleri
Evrensel Gazetesi Birinci Sayfa
Evrensel Ege Sayfaları
EVRENSEL EGE

Ege'den daha fazla haber, röportaj, mektup, analiz ve köşe yazısı...