09 Eylül 2012 10:46

50 büyükbaş hayvan yangında telef oldu

ANKARA’nın Elmadağ ilçesi Baştaş mevkiinde bulunan ve Samim Akpınar’a ait besi çiftliğinde gece saatlerinde yangın çıktı. Elektrik kontağından çıktığı tahmin edilen yangın, çatının da ahşap olması nedeniyle bir anda büyüdü. Çiftlik sahipleri hayvanları kurtarmak isterken, yoğun alevler nedeniyle bunda ba

50 büyükbaş hayvan yangında telef oldu
Paylaş

ANKARA’nın Elmadağ ilçesi Baştaş mevkiinde bulunan ve Samim Akpınar’a ait besi çiftliğinde gece saatlerinde yangın çıktı. Elektrik kontağından çıktığı tahmin edilen yangın, çatının da ahşap olması nedeniyle bir anda büyüdü. Çiftlik sahipleri hayvanları kurtarmak isterken, yoğun alevler nedeniyle bunda başarılı olamadı. Haber verilmesi üzerine olay yerine itfaiyeye ekipleri geldi. İtfaiye yangını kısa sürede söndürürken, olayda 50 adet büyükbaş hayvan yanarak telef oldu.
Bu arada yan tarafta bulunan buzağılar ise yangından son anda kurtarıldı. Kurban Bayramı öncesinde beslediği hayvanların yanarak telef olmasından dolayı besici Samim Akpınar büyük üzüntü yaşadı. Üzüntüden konuşmakta güçlük çeken Akpınar, sigortasının olmadığını ve kredi borcunun bulunduğunu söyleyerek yetkililerden yardım istedi.
Ölen hayvanlar belediye ekiplerince kaldırılırken polis yangınla ilgili soruşturma başlattı. (ANKARA)

ÖNCEKİ HABER

Tek Gıda-İş’ten işbirliği anlaşması

SONRAKİ HABER

Karaburun Bilim Kongresi sonra erdi

Sefer Selvi Karikatürleri
Evrensel Gazetesi Birinci Sayfa
Evrensel Ege Sayfaları
EVRENSEL EGE

Ege'den daha fazla haber, röportaj, mektup, analiz ve köşe yazısı...