16 Ağustos 2018 18:25

AKP heyetini taşıyan otobüs ile otomobil çarpıştı: 5 ölü, 12 yaralı

Van'dan Ankara'ya gitmek üzere yola çıkan AKP üyelerini taşıyan otobüs ile bir otomobilin çarpışması sonucu 5 kişi hayatını kaybetti.

Fotoğraf: DHA

Paylaş

Van'dan Ankara'ya gitmek üzere yola çıkan AKP üyelerini taşıyan otobüs ile bir otomobilin çarpışması sonucu 5 kişi hayatını kaybetti, 12 kişi yaralandı.

Kaza, akşam saatlerinde Van-Bitlis karayolu üzerindeki Balaban bölgesinde meydana geldi. Ankara'da 18 Ağustos tarihinde yapılacak olan AKP 6. Olağan Kongresi'ne katılmak üzere bu akşam saatlerinde Van'dan yola çıkan, AKP'lileri taşıyan 63 AS 359 plakalı otobüs, iddiaya göre karşı yönden gelen ve sürücünün direksiyon hakimiyetini kaybettiği 06 DJ8700 plakalı otomobile çarpıştı.

Görgü tanıkları otomobilin bariyerlere çarptıktan sonra otobüsle çarpıştığı belirtti.

Çarpaşmanın şiddetiyle her iki araç da yoldan çıkarken otomobilde bulunan Yadigar Handanoğlu, Osman Handanoğlu, Aslıhan Dayan, İnci Eslen Dayan ve Zeki Dayan yaşamını yitirdi.

Kazanın ardından bölgeye polis, itfaiye ve sağlık ekipleri sevk edildi.

Yaralı AKP üyesi 12 kişi olay yerine giden ambulanslarla Gevaş Devlet Hastanesi ile Van Bölge Eğitim ve Araştırma Hastanesi ve özel Lokman Hekim Hastanesi'ne götürüldü. (Van/DHA)

ÖNCEKİ HABER

1400 Google çalışanından sansürlü arama motoruna karşı imza

SONRAKİ HABER

Çavuşoğlu: ABD ile sorunları çözebiliriz ama şu anki anlayışıyla değil

Sefer Selvi Karikatürleri
Evrensel Gazetesi Birinci Sayfa