16 Ağustos 2018 04:51

Ahmet Hakan: 7 TL'den dolar bozduranlar hem kârlılar hem vatanseverler

Ahmet Hakan, 'Dolar düşerken mırıldandıklarım' başlığıyla yayımlanan yazısında, Cumhurbaşkanlığı Sözcüsü İbrahim Kalın'a çağrıda bulundu.

Fotoğraf: Mustafa Kamacı/AA

Paylaş

Hürriyet yazarı Ahmet Hakan, Ağustos'ta tırmanarak zirveyi gören doların salı günü itibariyle düşük seyretmesini köşesine taşıyarak, "Fakat çok oynak bu kur be! Adeta Tanyeli gibi... Şu anda 7 liradan dolar alanların suratlarını görmek istiyorum. 7 liradan dolar bozduranlar amma şanslı ha! Hem acayip kâr ettiler, hem de hepimizden daha çok vatansever oldular!" diye yazdı. 

Ahmet Hakan, "Dolar düşerken mırıldandıklarım" başlığıyla yayımlanan yazısında şunlara değindi:

"Şu anda 7 liradan dolar alanların suratlarını görmek istiyorum.7 liradan dolar bozduranlar amma şanslı ha! Hem acayip kâr ettiler, hem de hepimizden daha çok vatansever oldular!"

KALIN'A ÇAĞRI

"Lütfen 'Bir papaz için ilişkileri yıkıyorlar' demeyin" ifadesini kullanan Hakan, sözlerine "Onun yerine 'Bir suç şüphelisi için ilişkileri yıkıyorlar' deyin. Çünkü hukuki açıdan o adam 'papaz' değil, 'suç şüphelisi'dir" diye devam etti.

Hakan, papaz Brunson'ın serbest bırakılma olasılığının yüzde 63, serbest bırakılmama olasılığının yüzde 37 olduğunu ileri sürdü. (HABER MERKEZİ)

ÖNCEKİ HABER

Akaryakıta zam: Benzin ve motorinde pompa fiyatı yüzde 9 artacak

SONRAKİ HABER

Katırcıoğlu: Krizi Amerika’ya bağlamak Erdoğan’ın siyasi fırsatçılığı

Sefer Selvi Karikatürleri
Evrensel Gazetesi Birinci Sayfa
Evrensel Ege Sayfaları
EVRENSEL EGE

Ege'den daha fazla haber, röportaj, mektup, analiz ve köşe yazısı...