15 Ağustos 2018 06:03

Nuh Çimento Limanı’nda iş cinayeti!

Nuh Çimento fabrikasında taşeron olarak çalışan Yunus Temel isimli genç, vincin altında kalarak yaşamını yitirdi.

Fotoğraf: Evrensel

Paylaş

Kocaeli'nin Körfez ilçesinde kurulu Nuh Çimento Fabrikası limanında iş cinayeti yaşandı. Forkliftin (vinç) altında kalan 19 yaşındaki Yunus Temel isimli genç işçinin ağır yaralandığı ve kaldırıldığı hastanede yaşamını yitirdiği öğrenildi. Genç işçinin taşeron firma SFS Lojistik’e bağlı çalıştığı bildirildi.

Olay, dün akşam saatlerinde, Körfez Hereke'de bulunan bir limanda meydana geldi. Yük nakleden forkliftin altında kalan Yunus Temel ağır yaralandı. Limana gelen itfaiye ekibi Yunus Temel'i aracın altından çıkardı. Kalbi duran Yunus Temel, 112 Acil ekibinin ilk müdahalesi ile yeniden hayata döndürüldü. Körfez Devlet Hastanesi'ne kaldırılan Yunus Temel, yapılan tüm müdahalelere rağmen yaşamını yitirdi (Kocaeli/EVRENSEL)

FORKLİFT NEDİR

Forklift (çatallı istifleyici), iş hayatında insanların taşıyamayacağı kadar ağır yükleri bir yerden başka bir yere taşınmak amacıyla kaldırılmasını ve istiflenmesini sağlayan iş makinesidir. Genel amacı yük taşımak olan bu makinelerin taşıma kapasitesi ise 0.5 ile 40 ton arası değişmektedir. 

ÖNCEKİ HABER

Alaattin Çakıcı, 'kaçırılma şüphesi' üzerine nakledilmiş

SONRAKİ HABER

İşsizlik rakamları açıklandı; sayı 3 milyon 136 bin kişi!

Sefer Selvi Karikatürleri
Evrensel Gazetesi Birinci Sayfa
Evrensel Ege Sayfaları
EVRENSEL EGE

Ege'den daha fazla haber, röportaj, mektup, analiz ve köşe yazısı...