09 Eylül 2012 09:06

Stevıe Wonder konseri için geri sayım başladı

İSTANBUL Kültür Sanat Vakfı, ‘Garanti Caz Yeşili’nin 15. Yıl etkinlikleri kapsamında, dünyaca ünlü müzisyen Stevie Wonder’ı ağırlıyor. Efsanevi müzisyen Stevie Wonder, 14 Eylül Cuma akşamı Küçükçiftlik Park’ta İstanbul’daki ilk konserini verecek.Amerikalı müzisyen Stevie Wonder ayn

Stevıe Wonder konseri için  geri sayım başladı
Paylaş

Amerikalı müzisyen Stevie Wonder aynı zamanda besteci, şarkıcı, virtüöz ve yapımcı. Yarım asırlık müzik kariyeri boyunca ‘Music of My Mind’, ‘Talking Book’, ‘Fulfillingness First Finale’, ‘Innervisions’ ve ‘Songs in the Key of Life’ gibi klasikleşmiş albümlerin yanı sıra ‘Superstition’, ‘I Just Called To Say I Love You’, ‘Part Time Lover’, ‘Pastime Paradise’, ‘Sir Duke’, ‘You’re the Sunshine of My Life’, ‘Isn’t She Lovely?​’ gibi onlarca unutulmaz şarkının da yaratıcısı.
Piyano ve klavyenin yanı sıra armonika, davul ve perküsyon gibi enstrümanları da çalabilen Stevie Wonder,  ‘The Woman in Red’ filminde kullanılan ‘I Just Called To Say I Love You’ şarkısıyla kazandığı Golden Globe ve Oscar ödüllerinin yanı sıra kariyeri boyunca ürettikleriyle ‘Yaşam Boyu Başarı Ödülü’ de dahil olmak üzere 25 Grammy’nin sahibi. Stevie Wonder, cazdan popa güncel müziğin birçok farklı alanından sayısız müzisyene ilham kaynağı olmaya devam ediyor. (KÜLTÜR SERVİSİ)

ÖNCEKİ HABER

Pekin Senfoni Orkestrası Türkiye’de

SONRAKİ HABER

Dışı da içi gibi boş olmayan bir dünyadan süzülen ‘Dolu’

Sefer Selvi Karikatürleri
Evrensel Gazetesi Birinci Sayfa
Evrensel Ege Sayfaları
EVRENSEL EGE

Ege'den daha fazla haber, röportaj, mektup, analiz ve köşe yazısı...