13 Ağustos 2018 08:39

Süleyman Seba mezarı başında anıldı

Beşiktaş Kulübü Onursal Başkanı Süleyman Seba, ölümünün 4. yılında mezarı başında anıldı.

Fotoğraf: DHA

Paylaş

Beşiktaş Kulübünün efsane ismi Süleyman Seba, ölümünün 4. yılında mezarı başında anıldı. BJK Onursal Başkanı Seba'nın anmasına Kulüp Başkanı Fikret Orman, yöneticiler Ahmet Ürkmezgil, Şafak Mahmutyazıcıoğlu ve Erdal Karacan'ın yanı sıra Seba döneminde yöneticilik yapan eski üyeler, eski sporcular ve kongre üyeleri katıldı.

FİKRET ORMAN: ALLAH BİZE SEBA'YA LAYIK OLMAYI NASİP ETSİN

Anma töreninde kısa bir konuşma yapan Başkan Fikret Orman, ''Bugün Süleyman ağabeyimizin ölüm yıl dönümü. Bizim için de hem onu yad etmek, hem de Beşiktaş'ta yaptıklarını hatırlamak için önemli bir gün. Allah gani gani rahmet eylesin. Bize çok şeyler öğretti, Beşiktaş camiasına çok şeyler kazandırdı. Maddi olan şeylerden, şampiyonluktan daha önemli olan şeyler vardı; bize esas onları öğretti. Bunlardan biri de Beşiktaşlılığın ne demek olduğu, centilmenliğin, bir spor adamı zerafetinin ne demek olduğunu gösterdi bütün spor camiasına. Biz de evlatları olarak ondan çok şey öğrendik. Allah bize de ona layık olmayı, bütün Beşiktaşlıları mutlu etmeyi nasip etsin. Süleyman ağabey 'Beşiktaş'ı üzmesinler' dedi. İnşallah Beşiktaş'ı hiç kimse üzmez, üzmeye de kimsenin gücü yetmesin'' ifadelerini kullandı.

ALİ SAMİ YEN DE UNUTULMADI

Başkan Fikret Orman, yöneticiler ve kongre üyeleri Süleyman Seba'yı anma töreninin ardından Galatasaray'ın kurucusu, ilk başkanı ve ilk sporcularından olan Ali Sami Yen'in de mezarını ziyaret ederek çiçek bıraktı ve dua etti. (DHA)

ÖNCEKİ HABER

Marksist düşünür Samir Amin yaşamını yitirdi

SONRAKİ HABER

Üniversite adaylarının tercih süresi yarın sona erecek

Sefer Selvi Karikatürleri
Evrensel Gazetesi Birinci Sayfa
Evrensel Ege Sayfaları
EVRENSEL EGE

Ege'den daha fazla haber, röportaj, mektup, analiz ve köşe yazısı...