11 Ağustos 2018 18:42

Eşi ve kızını öldüren şahıs intihar etti

Denizli'de eşi Sevgi Arslan ve 13 yaşındaki kızı Esma Arslan'ı öldüren Ali Arslan, intihar etti.

Fotoğraf: AA

Paylaş

Denizli'nin Merkezefendi ilçesinde ikamet eden 47 yaşındaki Ali Arslan, 45 yaşındaki eşi Sevgi Arslan'ı ve 13 yaşındaki kızı Esma Arslan'ı boğarak öldürdükten sonra kendini asarak intihar etti.

Olay saat 20.00 sıralarında, Akkonak Mahallesi'nde meydana geldi. Arslan ailesinin 18 yaşındaki oğlu İbrahim Arslan, evlerine girdiğinde babasının, annesinin ve kız kardeşinin cansız bedenlerini buldu. Arslan'ın komşularından yardım istemesi üzerine olay yerine sağlık ve polis ekipleri sevk edildi. Ekipler, yaptıkları kontrolde üç kişinin de hayatlarını kaybettiğini belirledi.

Polis evin çevresini güvenlik şeridiyle çevirdikten sonra olayla ilgili inceleme başlattı. Yapılan incelemelerde Ali Arslan'ın, eşi Sevgi Arslan'ı ve kızı Esma Arslan'ı öldürdükten sonra kendini asarak intihar ettiği belirlendi.

Ali Arslan'ın son aylarda maddi durumunun kötüye gittiği, tefeciden borç aldığı ancak ödeyemediği için sahibi olduğu evin icradan satıldığı öne sürüldü.

Sevgi Arslan, Esma Arslan ve Ali Arslan'ın cansız bedenleri, polisin ve savcının olay yerindeki incelemelerinin ardından otopsi için Pamukkale Üniversitesi Hastanesi Morgu'na kaldırıldı. (Denizli/DHA)

ÖNCEKİ HABER

İran: Türkiye yalnız değil, her türlü desteğe hazırız

SONRAKİ HABER

ABD'de yolcu uçağını kaçıran Richard Russell 'Sevilen bir çalışandı'

Sefer Selvi Karikatürleri
Evrensel Gazetesi Birinci Sayfa