11 Ağustos 2018 11:01

Ekofest ‘enerji’ temasıyla Kazdağı’da gerçekleşecek

Bu yıl dördüncüsü gerçekleştirilecek olan 'Kazdağı Ekofestival' 15-19 Ağustos tarihleri arasında 'Güneş bize yeter' sloganıyla düzenlenecek.

Kazdağı Ekofest afiş

Paylaş

Kazdağı Doğal ve Kültürel Varlıkları Koruma Derneği’nin gerçekleştirdiği doğa festivali “Kazdağı Ekofestival”in dördüncüsü 15-19 Ağustos tarihleri arasında düzenlenecek. “Güneş bize yeter” sloganıyla doğa severleri buluşturacak olan Ekofest’te bu sene enerji konusu konuşulacak. Festivalin başlangıç günü olan 15 Ağustos’ta alana girişler başlayacak ve festival boyunca sportif aktiviteler, atölyeler, paneller ve konserler olacak.

Zeytinli - Mehmetalan köyüne 4 kilometre uzaklıktaki Zeytinki Baraj Projesi’ne göre sular altında kalacak olan Kirişlik Vadisi’ndeki Kuzgun Camp’ta düzenlenecek olan Kazdağı Ekofest’e Türkiye’nin çeşitli yerlerinden yüzlerce doğa severin katılması bekleniyor.

ATÖLYELER, PANELLER, KONSERLER

Festivalde Cumartesi günü Arif Künar “Enerji Verimliliği ve Tasarrufu” konusunu festival katılımcılarıyla paylaşacak. “Yenilenebilir Enerji” panelinde Kardelen Afrodit Atsal (Biyoenerji), Çağla Balcı Eriş (RES) ve Selkan Polatkan (GES) konuşmacı olarak katılacaklar.  Günün son panelinde ise “Enerji  Kooperatifleri”ni Adil Alper Coşkun ve Aslı Odabaşı tartışacaklar.

Panellerin haricinde üç güne yayılan konserlerle katılımcılarla bir arada olacak müzik grupları da var. Açılış akşamı olan Çarşamba günü Bülent Genç ve Mecit Ünal misafirleri müzikleriyle karşılarken, Perşembe akşamı ise “Tayfun Hakan Kağan konseri gerçekleşecek. Cuma günü ise “Issız” ve “Ahmet Beyler” grubu gün boyu panellere katılan katılımcılara müzik ziyafeti çekecekler. Festivalin son akşamı “Etnic Band” ve “Cümbüş Cemaat” bir konser verecek. (HABER MERKEZİ)

ÖNCEKİ HABER

Cumartesi Anneleri 698. haftada: İç hukukta neden sonuç alamıyoruz?

SONRAKİ HABER

Kemal Özer’in tutukluluğuna devam kararı verildi

Sefer Selvi Karikatürleri
Evrensel Gazetesi Birinci Sayfa