07 Ağustos 2018 11:52

Huzurevinden kaçan iki yaşlı adam heavy metal festivaline gitmiş

Almanya'da yaşadıkları huzurevinden kaçan iki yaşlı adam, Wacken Açık Hava (Wacken Open Air) Heavy Metal Festivali alanında bulundu.

Wacken Open Air 2019 - Official Trailer adlı YouTube videosunun ekran alıntısı

Paylaş

Almanya'da yaşadıkları huzurevinden kaçan iki yaşlı adam, heavy metal festivalinde bulundu.

BBC Türkçe'de yer alan habere göre polis, iki adamın cuma gecesi, dünyanın birçok yerinden gelen heavy metal müzik hayranlarının buluştuğu Wacken Açık Hava Festivali'nde bulunduğunu belirtti. Polis, iki yaşlı adamı bulduklarında "kafası karışık ve sersemlemiş" bir halde olduklarını söyledi ve "Heavy metal festivalini sevdikleri çok açıktı" dedi.

Almanya'nın kuzeyindeki Wacken Açık Hava Festivali 1990'lı yıllardan bu yana düzenleniyor ve dünyanın en büyük heavy metal festivali olarak tanımlanıyor. Tüm biletleri satılan festivalin bu yılki konukları arasında Danzig, Judas Priest, Hatebreed, In Flames, Dark Funeral ve Within Temptation da yer alıyordu.

SAYIM ESNASINDA YOKLUKLARI FARK EDİLDİ

Dithmarscher Huzurevi görevlileri, cuma akşamı yaptıkları sayımda iki kişinin kaçtığını fark etti. Adı açıklanmayan heavy metal tutkunu huzurevi sakinleri, arama çalışmaları sonucu sabaha karşı 03:00'te festival alanında bulundu. İki adam ilk başta dört gün süren festivalden ayrılmak istemedi ancak polis huzurevine gitmeleri konusunda kendilerini ikna etti. Yaşlı ikilinin festivale nasıl girdikleri ve biletlerinin olup olmadığı ise bilinmiyor. (HABER MERKEZİ)

ÖNCEKİ HABER

Sinop Belediye Başkanı'ndan nükleer santral tepkisi

SONRAKİ HABER

ABD yaptırımlarının gölgesindeki İran’da protesto gösterileri sürüyor

Sefer Selvi Karikatürleri
Evrensel Gazetesi Birinci Sayfa
Evrensel Ege Sayfaları
EVRENSEL EGE

Ege'den daha fazla haber, röportaj, mektup, analiz ve köşe yazısı...