06 Ağustos 2018 12:11

Denizli Çarşısı'ndaki görevli, 10 yaşındaki kız çocuğunu istismar etti

Denizli Atatürk Bulvarı'ndaki Denizli Çarşısı'nın görevlisi, 10 yaşındaki kız çocuğuna istismarda bulundu, çarşı esnafı görevliyi polise teslim etti.

Paylaş

Denizli’nin en işlek çarşılarından olan Atatürk Bulvarı üzerindeki Denizli çarşısında, 10 yaşında bir kız çocuğu çarşı tuvaletinde görevli olan bir kişi tarafından istismara uğradı. Çarşı esnafı olaya tepki gösterirken görevlinin istismarı itiraf ettiği öğrenildi. Görevlinin 10 yaşındaki kız çocuğunu istismar ettiği çocuğun babası tarafından fark edildi. Olayın üzerine giderek istismarı açığa çıkaran çarşı esnafı, olaydan bir gün sonra çocuğu istismar eden kişinin işbaşı yapmasına tepki gösterdi. Çarşı müdürü ve yönetimi ile tartışan esnaf, zanlıyı polise teslim etti. Polise suçunu itiraf ettiği öğrenilen zanlı, tutuklu yargılanmak üzere Kocabaş D Tipi Yüksek Güvenlikli Cezaevine götürüldü.

‘ÇARŞININ ADI ÇIKMASIN DİYE’

Sanığı polise teslim eden esnaf, çarşı müdürüne de tepki gösterdi. İsmini vermek isteyen bir çarşı esnafı şunları söyledi: Çarşının adı kötüye çıkacak diye istismarı örtbas etmeye çalışıyorlar. Çarşı yönetimi bir an önce değişmeli, insana ve çocuğa karşı duyarlı olmayan müdür derhal istifa etmeli. Zaten son zamanlarda istismar olaylarını oldukça sık duyuyoruz. Haberlere de yansıyor fakat bu kadar yanı başımızda böyle bir olayla karşılaşacağımızı beklemiyorduk. (Denizli/EVRENSEL)

ÖNCEKİ HABER

Muş Şeker Fabrikasındaki işten atmalar Meclis gündemine taşındı

SONRAKİ HABER

Diyarbakır Ekoloji Platformu: Bölge’de yangınlar faili meçhul

Sefer Selvi Karikatürleri
Evrensel Gazetesi Birinci Sayfa
Evrensel Ege Sayfaları
EVRENSEL EGE

Ege'den daha fazla haber, röportaj, mektup, analiz ve köşe yazısı...