03 Ağustos 2018 07:05

Zombi maskesiyle çıktıkları sahada 'uyuşturucuya hayır' dediler

Serhat Ardahanspor Kulübü Başkanı ve futbolcuları zombi maskesiyle sahaya çıkarak 'uyuşturucuya hayır' kampanyası başlattılar.

Fotoğraf: DHA

Paylaş

Bölgesel Amatör Lig’de (BAL) mücadele eden Serhat Ardahanspor Kulübü, yeni sezonun ilk antrenmanına, 'uyuşturucuya hayır' kampanyasıyla çıktı. Uyuşturucu bağımlılığı konusunda farkındalık oluşturmak için sahaya zombi maskeleriyle çıkan kulüp başkanı ve futbolcular, 'Bilinçli Nesillere, Güvenli Yarınlara, Uyuşturucuya Hayır' pankartı açtı.

Ardahan’ı 4 sezoundur Bölgesel Amatör Lig'de temsil eden Serhat Ardahanspor futbol kulübü, yeni sezon hazırlıklarına başladı. Yönetim, teknik hoca ve futbolcu kadrosunu baştan aşağıya yenileyen kulüp, transfer ettiği futbolcuları ilk kez sahaya çıkardı. Yeni sezona 'uyuşturucuya hayır' kampanyası ile başlayan Kulüp Başkanı Fakir Yılmaz, teknik ekip ve futbolcular, farkındalık oluşturmak için antrenmana zombi maskeleri takarak çıktı. Bir süre sahada zombi hareketleri sergileyen futbolcular, daha sonra yüzlerindeki maskeleri çıkarıp, 'Bilinçli Nesillere, Güvenli Yarınlara, Uyuşturucuya Hayır' pankartı açtı. (Ardahan/DHA)

ÖNCEKİ HABER

'Hamas'ın iki numaralı ismi' Aruri Gazze'ye döndü

SONRAKİ HABER

İstanbul'da IŞİD operasyonu : 38 gözaltı

Sefer Selvi Karikatürleri
Evrensel Gazetesi Birinci Sayfa
Evrensel Ege Sayfaları
EVRENSEL EGE

Ege'den daha fazla haber, röportaj, mektup, analiz ve köşe yazısı...