02 Ağustos 2018 16:26

'Veliahtlık kavgası'nda son perde: Soylu, Albayrak'a omuz attı

'Veliahtlık kavgası' yaşadığı öne sürülen Süleyman Soylu ile Berat Albayrak, YAŞ toplantısı öncesi kasti olduğu izlenimi veren bir çarpışma yaşadı.

Ekran görüntüsü/Youtube

Paylaş

Cumhurbaşkanlığı Hükümet Sistemi'nin ilk Yüksek Askeri Şura (YAŞ) toplantısı öncesi Anıtkabir'e giden üyelerden İçişleri Bakanı Süleyman Soylu ile Hazine ve Maliye Bakanı Berat Albayrak izleyenlerde 'kasti olduğu' izlenimi bırakan bir omuz omuza çarpışma yaşadı.

Aralarının bozuk olduğuna dair iddialar daha önce pek çok kez kamuoyuna yansıyan ikilinin çarpışması sonrası Süleyman Soylu, Albayrak'ın ardından bakarak güldü. Albayrak ise gergin bir ifadeyle yoluna devam etti. Albayrak'ın bu esnada ne söylediği anlaşılamadı.

FOX Ana Haber'de de yayınlanan görüntüleri sosyal medyada değerlendirenler Soylu'nun Albayrak'a "omuz attığı" yönünde yorumlarda bulundu.

SOYLU'NUN TELEFONLARINI ALBAYRAK'IN DİNLETTİRDİĞİ İDDİA EDİLMİŞTİ

İçişleri Bakanı Süleyman Soylu’nun kullandığı mobil telefonların yasa dışı biçimde, emrindeki polisler tarafından takip edildiği, bunun üzerine Emniyet Genel Müdürlüğü İstihbarat Daire Başkan Yardımcılarından biri ile Ankara ve İstanbul’da 6 polisin görev yerinin değiştirildiği ortaya çıkmıştı.

SÜLEYMAN SOYLU KİMDİR?

SOYLU, İSTİFA SİNYALİ VERMİŞTİ

Cumhurbaşkanı Recep Tayyip Erdoğan’ın damadı olan Berat Albayrak ile İçişleri Bakanı Soylu arasında veliahtlık kavgası olduğuna dair iddiaların su yüzüne çıkmasının ardından Soylu, geçen aylarda kırgınlığını belirten konuşmalar yapmıştı. Soylu’nun istifa etmek istediği ancak Erdoğan tarafından engellendiği de iddia edilmişti.

Tüm bu gerginliklere rağmen Erdoğan, iki ismi de İstanbul'da farklı bölgelerden ilk sıradan milletvekili adayı gösterdi ve kabine kurulurken de bakanlık görevlerine getirdi. (HABER MERKEZİ)

ÖNCEKİ HABER

10 Ekim sanıklarından öğretilmiş savunmalar

SONRAKİ HABER

Barcelona, Arturo Vidal'i transfer ettiğini açıkladı

Sefer Selvi Karikatürleri
Evrensel Gazetesi Birinci Sayfa