02 Ağustos 2018 15:37

TFF'den Terim'e yönelik sözleri nedeniyle Selahattin Aydoğdu'ya kınama

TFF, Fatih Terim'e yönelik sözleri bugün basın organlarında yer alan yedek üyesi Selahattin Aydoğdu hakkında açıklama yaptı.

Fotoğraf: DHA

Paylaş

Türkiye Futbol Federasyonu (TFF), yönetim kurulunda yedek üye olarak bulunan Selahattin Aydoğdu'nun Fatih Terim'e yönelik açıklamaları sebebiyle bildiri yayınladı.

TFF'nin resmi sitesinde yer alan açıklamada şu ifadeler yer aldı: ''TFF Yedek Yönetim Kurulu Üyesi Selahattin Aydoğdu'nun bugün bazı medya organlarına sorumsuzca yapmış olduğu açıklamaları üzüntüyle karşıladık ve hiçbir şekilde tasvip etmiyoruz. Özellikle konuyla ilgili hukuki süreç devam ederken yapılan bu uygunsuz açıklamaların Türkiye Futbol Federasyonu'nu kesinlikle bağlamadığını önemle ifade etmek isteriz. Türkiye Futbol Federasyonu ile hiçbir şekilde bağdaşmayan bu tutum ve davranışları, federasyonumuz bünyesinde görmek istemediğimizi kamuoyunun bilgilerine sunarız.''

AYDOĞDU: GÖRÜRSEM DÖVMEYECEĞİM

Geçtiğimiz yaz, Fatih Terim'le Çeşme'deki kebapçısında kavga etmesiyle gündeme gelen Aydoğdu'nun, "Gördüğüm yerde dövecektim ama o kadar korkmuş ki, bu korku ona yeter. Artık görürsem dövmeyeceğim" şeklinde ifadelerin yer aldığı son açıklaması bugün medyaya düşmüştü. (SPOR SERVİSİ)

ÖNCEKİ HABER

İsveçli Andreasson: İsrail'de hücrede işkenceye maruz kaldık

SONRAKİ HABER

HDP’li Beştaş: İŞKUR aynı aileden 21 kişiyi neye göre işe aldı?

Sefer Selvi Karikatürleri
Evrensel Gazetesi Birinci Sayfa