02 Ağustos 2018 14:17

Özçep: Hopa’yı yeniden kazanmak için belediye başkanlığına adayım

CHP’li Murat Özçep, 'Hopa’yı yeniden kazanmak ve hep beraber yönetmek için CHP'den belediye başkan aday adayıyım' açıklaması yaptı.

Fotoğraf: artvinden.com

Paylaş

CHP Artvin İl Genel Meclis Üyesi Murat Özçep, CHP üye ve yöneticileri ile emek ve demokrasi örgütleri temsilcilerinin katıldığı toplantıda Hopa Belediye Başkanlığı için aday olmak istediğini açıkladı.

artvinden.com'un aktardığına göre CHP Hopa İlçe Başkanlığı’nda gerçekleştirilen toplantıya CHP Hopa İlçe Başkanı Adnan İskender, Artvin İl Başkanı Ahmet Biber, Trabzon İl Başkanı Güzide Uzun, Rize İl Başkanı Saltuk Deniz, Artvin 22. Dönem Milletvekili Yüksel Çarbacıoğlu, Kemalpaşa Belediye Başkanı Ergül Akçiçek'e ek olarak Hopa’daki emek ve demokrasi örgütlerinin temsilcileri katıldı.

Katılımcılara seslenen Murat Özçep, “Ülke tarihimizin en kara ve zor günlerinden geçiyoruz. Yüzyıllardır süre gelen meclis ve parlementonun lağvedildiği, bütün güçlerin tek bir kişinin eline geçtiği, demokrasi ve özgürlüklerin rafa kaldırıldığı, her türlü muhalefetin suç sayıldığı, yaşamın her alanında baskı ve saldırıların arttığı bu süreci beraber yaşıyor ve idrak ediyoruz” dedi.

Konuşmasında beraber hareket etmenin önemine dikkat çeken Özçep şu ifadeleri kullandı:

“Bu karanlık günlerden 'Hep beraber' çıkmak boynumuzun borcudur. Bu tavır ve birikim Hopa örgütümüzde ve Hopa’nın duyarlı halkında bulunmaktadır. Çünkü örgütümüz Türkiye’nin en genç ilçe başkanlarını, en genç il encümenlerini çıkarmıştır. Hopa tarihine önemli belediye başkanları kazandırmış ve sosyal demokrat belediyeciliğin en güzel örneklerini vermiştir. Hopa halkında bu gelenek bulunmaktadır çünkü zalimin zulmüne hiçbir zaman diz çökmemiş, her zaman dik durmuş, memleketine, emeğine ve deresine sahip çıkmıştır.”

HEP BERABER YÖNETMEK İÇİN ADAYIM

“Hep Beraber Hopa” diyerek bir yola çıktığını söyleyen Murat Özçep, “Örgütümle beraber, gençlerle beraber, kadınlarla beraber, emekçilerle beraber, Hopa halkıyla beraber, 'hep beraber' Hopa’yı yeniden kazanmak ve beraber yönetmek için Cumhuriyet Halk Partisinden belediye başkan aday adayı olduğumu açıklıyorum" dedi.

Özçep, "Hopa’ya yakışır bir belediyecilik anlayışını güçlendirecek, Hopa’nın yüzünü tekrar güldürecek sosyal, kültürel alanlarda aktif, ekonomik faaliyetlerinde hesap veren, gençlerin ve kadınların daha katılımcı olduğu bir belediyecilik anlayışı için proje ve programları “hep beraber” oluşturmak ve gerçekleştirmek için çalışacağım” vaadlerinde bulundu. (HABER MERKEZİ)

 

ÖNCEKİ HABER

Kurumdaki sorunları söyledi, sürgün edildi

SONRAKİ HABER

‘Şengal için kadınlar birlikte mücadele etmeli’

Sefer Selvi Karikatürleri
Evrensel Gazetesi Birinci Sayfa
Evrensel Ege Sayfaları
EVRENSEL EGE

Ege'den daha fazla haber, röportaj, mektup, analiz ve köşe yazısı...