07 Eylül 2012 09:44

Seçmeli derslere videolu tanıtım

MİLLİ Eğitim Bakanlığı, 2012-2013 eğitim öğretim yılında uygulanmaya başlanacak seçmeli derslerin görüntülü videolarla tanıtımına başladı. MEB İnternet sitesinde erişime açılan videolarda Ömer Dinçer’in de bir konuşması yer alıyor.Bakanlığın www.meb.gov.tr internet adresinde ‘Kur’an-ı Kerim, Hz. Mu

Seçmeli derslere videolu tanıtım
Paylaş

MİLLİ Eğitim Bakanlığı, 2012-2013 eğitim öğretim yılında uygulanmaya başlanacak seçmeli derslerin görüntülü videolarla tanıtımına başladı. MEB İnternet sitesinde erişime açılan videolarda Ömer Dinçer’in de bir konuşması yer alıyor.
Bakanlığın www.meb.gov.tr internet adresinde ‘Kur’an-ı Kerim, Hz. Muhammed(sav)’in hayatı, temel dini bilgiler, okuma becerisi, yazarlık ve yazma becerileri, yabancı dil, bilim uygulamaları, matematik uygulamaları, bilişim teknolojileri ve yazılım, görsel sanatlar, müzik, spor ve fiziki etkinlikler, drama, zekâ oyunları’ derslerinin tanıtımları yer alıyor.
5. sınıf öğrencileri, bu derslerin tanıtımlarını 10 Eylül tarihine kadar inceleyerek hangi dersleri seçeceklerine karar verecek. Öğrenciler yazılı müracaatlarını 10-12 Eylül tarihleri arasında öğrenim göreceği okulun müdürlüğüne ulaştıracak.
En az 10 öğrencinin aynı dersi seçmesi durumunda grup oluşturulacak. Dilekçeler okul yönetimlerine ulaştıktan sonra 13-14 Eylül tarihlerinde e-okul/kurum işlemleri/ders işlemleri/seçmeli ders belirleme ekranından seçilen dersler okul yönetimi tarafından ayrı ayrı işaretlenecek. (HABER MERKEZİ)
 

ÖNCEKİ HABER

Kemal 41 gündür kayıp

SONRAKİ HABER

Hacettepe’de özel güvenlikten ilk saldırı

Sefer Selvi Karikatürleri
Evrensel Gazetesi Birinci Sayfa
Evrensel Ege Sayfaları
EVRENSEL EGE

Ege'den daha fazla haber, röportaj, mektup, analiz ve köşe yazısı...