01 Ağustos 2018 18:37

Aydın'da bir adam ve oğlu 10 yaşındaki kız çocuğuna istismarda bulundu

Aydın İncirliova'da bir adam, 2 buçuk yıl önce oğluna tecavüz eden başka bir adamın kızına cinsel istismarda bulundu.

Fotoğraf: DHA

Paylaş

Aydın'ın İncirliova ilçesinde 10 yaşındaki E.T'ye cinsel istismarda bulunduğu suçlamasıyla gözaltına alınan Mehmet A. ile oğlu Halil İbrahim A. tutuklandı. Yapılan araştırma sonucu istismara uğrayan küçük kızın babası olan Mehmet T'nin de 2 buçuk yıl önce bir arkadaşı ile birlikte Mehmet A'nın oğlu T.A'ya tecavüz ettiği ve her iki kişinin de 28 yıl 9 ay hapse mahkum olduğu belirlendi.

İncirliova'nın kırsal Yazıdere Mahallesi'nde oturan F.T, Mehmet A. ile oğlu Halil İbrahim A'nın, 10 yaşındaki kızı E.T'ye cinsel istismarda bulunduğunu söyleyerek jandarmaya şikayetçi oldu. Cinsel istismar şikayeti üzerine jandarma, Mehmet A. ve oğlu Halil İbrahim A'yı evlerinde yakalayıp gözaltına aldı. Suçlamaları kabul etmeyen Mehmet A. ve Halil İbrahim A, işlemlerinin ardından sevk edildikleri adliyede tutuklandı.

Bu olaydan 2 buçuk yıl önce yaşanan başka bir olayda ise E.T'yi istismar eden Mehmet A'nın oğlu olan ve Yazıdere Mahallesi'nde besicilik ve çiftçilik yapan T.A, 17 Şubat 2016 tarihinde jandarmaya gidip Mehmet T. (43) ve Murat A'nın (35) kendisine tecavüz edip fotoğraf ve görüntülerini çektiklerini, şantaj yaptıklarını ileri sürerek şikayetçi oldu. Jandarma, şikayet üzerine iki şüpheliyi gözaltına aldı. Tutuklanan şüpheliler hakkında Aydın 1. Ağır Ceza Mahkemesinde dava açıldı. Geçen 25 Mayıs'ta kararını veren mahkeme, tutuklu sanıklar Mehmet T. ve Murat A'ya 28 yıl 9 ay hapis cezası verdi. (DHA)

ÖNCEKİ HABER

Tedaviyi kabul etmeyen mahkum, doktoru bıçaklayıp firar etti

SONRAKİ HABER

Zimbabve'de seçim sonrası gösterilerde ölenlerin sayısı 6'ya yükseldi

Sefer Selvi Karikatürleri
Evrensel Gazetesi Birinci Sayfa