01 Ağustos 2018 06:03

Meteoroloji uyardı: İstanbul'a öğle saatlerinde yağış bekleniyor

Bugün öğlen saatlerinde İstanbul'da sağanak bekleniyor. Sağanak yer yer perşembe ve cuma günlerinde de kendisini gösterecek. 


Fotoğraf: AA

Paylaş

Meteoroloji bugün öğlen saatlerinde İstanbul'a sağanak beklendiğini aktardı. Sağanak yağışlar yer yer perşembe ve cuma günlerinde de kendisini gösterecek. Hafta sonu ise yağışlar sadece Karadeniz'in doğusunda görülecek...

Marmara Bölgesi'nde Kırklareli, İstanbul, Kocaeli, Yalova ve Sakarya çevrelerinin yerel olmak üzere sağanak ve gök gürültülü sağanak yağışlı geçeceği tahmin ediliyor. 

Meteoroloji 1. Bölge Müdürlüğü'nün internet sitesinde yer alan bilgiye göre, hava sıcaklığında önemli bir değişiklik olmayacak.

Parçalı yer yer çok bulutlu havanın hakim olacağı bölgede Kırklareli, İstanbul, Kocaeli, Yalova ve Sakarya çevrelerinin yerel olmak üzere sağanak ve gök gürültülü sağanak yağışlı geçmesi bekleniyor.

Rüzgarın kuzey ve kuzeydoğu (poyraz) yönlerden orta, zaman zaman kuvvetli eseceği tahmin ediliyor. 

YURDUN KUZEYDOĞUSU SERİNLİYOR

Hava sıcaklıklarında ise Doğu Anadolu’nun kuzeydoğusunda yağışla birlikte 2 ila 6 derece azalacağı tahmin ediliyor, diğer yerlerde önemli bir değişiklik beklenmiyor. Genellikle kuzey ve kuzeydoğu, Akdeniz kıyıları ile güneydoğu kesimlerde güney ve güneybatı yönlerden hafif, ara sıra orta kuvvette esmesi bekleniyor. (HABER MERKEZİ)

ÖNCEKİ HABER

Şırnak'ta çatışma: 4 asker ve 3 korucu yaralandı, 5 PKK'li öldü

SONRAKİ HABER

Antep ve İzmir'de işçi servisleri devrildi, yaralı işçiler var

Sefer Selvi Karikatürleri
Evrensel Gazetesi Birinci Sayfa
Evrensel Ege Sayfaları
EVRENSEL EGE

Ege'den daha fazla haber, röportaj, mektup, analiz ve köşe yazısı...