31 Temmuz 2018 18:20

Ceylan Özgül, Adnan Oktar'ın kardeşinden şikayetçi oldu

Adnan Oktar grubundan 2017'de ayrılan Ceylan Özgül, Adnan Oktar'ın kardeşi Kenan Oktar hakkında savcılığa suç duyurusunda bulundu.

Ekran görüntüsü, A9 Televizyonu'nun YouTube hesabından alınmıştır

Paylaş

Adnan Oktar grubundan 2017'de ayrılan Ceylan Özgül, sosyal medya hesabında aleyhine paylaşımlarda bulunduğunu öne sürdüğü Adnan Oktar'ın kardeşi Kenan Oktar'dan şikayetçi oldu.

Ceylan Özgül savcılık şikayetinde, Kenan Oktar'ın kendisini İngiliz ajanı olmakla suçladığını ve para karşılığı suç uydurduğunu savundu.

Bugün İstanbul Anadolu Adalet Sarayı'na gelen Ceylan Özgül, Aile İçi Şiddet ve Kadına Karşı Şiddet Suçları Müracaat Bürosu Savcılığı'na ifade verdi.

Şikayetinde Kenan Oktar'ın operasyon sonrası sosyal medya hesaplarında adını anarak paylaşımlarda bulunduğunu kaydeden Ceylan Özgül, "Bizzat adımı zikrederek benim İngiliz ajanı olduğumu, ben ve benim gibilerin 50 bin lira alarak asılsız şekilde suç uydurduğumuzu, benim hakkımda içinde gizli bilgiler bulunan dosya olduğunu, bu dosyaları ifşa edeceğini söylemektedir" dedi.

Kenan Oktar'ın hakkında yaptığı paylaşımları flash bellek içinde savcılığa sunan Ceylan Özgül, "Bu şekilde hakkımda hem anılan sözleri ile hakaret eden, elinde gizli dosyalar bulunduğunu belirterek önceki ifadelerimi değiştirmeye yönelik şantajda bulunan şüpheliden şikayetçiyim. Bu eylemi ile de Oktar örgütünün üyesi olduğu açıktır" dedi. (İstanbul/DHA)

ÖNCEKİ HABER

İran'dan Trump'ın görüşme talebine resmi yanıt

SONRAKİ HABER

Hakkari Yüksekova'daki saldırıda anne ve bebeği hayatını kaybetti

Sefer Selvi Karikatürleri
Evrensel Gazetesi Birinci Sayfa
Evrensel Ege Sayfaları
EVRENSEL EGE

Ege'den daha fazla haber, röportaj, mektup, analiz ve köşe yazısı...