06 Eylül 2012 16:46

Yüksekova'da çatışma: 1 korucu yaşamını yitirdi

Hakkari'nin Yüksekova İlçesi'ne bağlı Büyük Çiftlik Beldesi'nde çıkan çatışmada Kenan Taşel adlı bir korucu yaşamını yitirdi.Hakkari'de gece saat 21.30 sıralarında hava hareketliliği başladı. Yüksekova tarafından gelen helikopterler Yeni Mahalle'de bulunan Fatih Kışlası'na doğru inişe geçt

Yüksekova'da çatışma: 1 korucu yaşamını yitirdi
Paylaş

Hakkari'nin Yüksekova İlçesi'ne bağlı Büyük Çiftlik Beldesi'nde çıkan çatışmada Kenan Taşel adlı bir korucu yaşamını yitirdi.

Hakkari'de gece saat 21.30 sıralarında hava hareketliliği başladı. Yüksekova tarafından gelen helikopterler Yeni Mahalle'de bulunan Fatih Kışlası'na doğru inişe geçti. Yaşanan helikopter hareketliliğinin ardından yerel kaynaklardan alınan bilgiye göre Yüksekova'nın Büyük Çiftlik Beldesi'nde HPG'liler ile karakol inşaatında nöbet tutan asker ve korucular arasında çatışma çıktığı ve çıkan çatışmada bir korucunun yaşamını yitirdiği bildirildi.

Çıkan çatışmayı doğrulayan Yüksekova Kaymakamı Yasin Tikdağ, çatışmada Kenan Taşel adlı korucunun yaşamını yitirdiği ve Taşel'in cenazesinin Yüksekova Devlet Hastanesi'ne kaldırıldığını bildirdi. (Hakkari/DİHA)

ÖNCEKİ HABER

ÖSO komutanından yeni orduya kınama

SONRAKİ HABER

Halep'te Kürt mahallesi bombalandı

Sefer Selvi Karikatürleri
Evrensel Gazetesi Birinci Sayfa