Yılan avlayan şahini, başına kürekle vurarak öldürdü

Muğla Bodrum’da yılan avlamak için bir tarlaya konan şahin, kimliği bilinmeyen bir kişi tarafından kafasına kürek vurularak öldürüldü.

31 Temmuz 2018 09:17
Paylaş

Muğla'nın Bodrum ilçesindeki bir tarlaya beslenmek için gelen şahinin, yılanı avlamaya çalıştığı sırada, kim olduğu öğrenilemeyen bir adam, hayvanı başına kürekle vurarak öldürdü. O anlar bir vatandaş tarafından cep telefonuyla görüntülenirken, görüntüler tepki topladı.

Bodrum'un Kızılağaç Mahallesi'nde bir şahinin yılan avlanmak için tarlaya girdiğini gören bir kadın, bu anı kayıt altına almak istedi. Cep telefonuyla kayda giren kadın, bir süre sonra avlanmaya çalışan şahinin yılanla başı derde girince, Anne gelsene yılan şahini sıkıyor diyerek yanına çağırdı. Kadın çekime devam ederken, görüntülere, eli kürekli bir adam girdi. Kim olduğu öğrenilemeyen bu kişi, şahine vurmaya başladı. Adamın şahine vurmaya başlamasıyla görüntüyü çeken kadın, Niye böyle bir şey yaptı ki diyerek tepkti verdi. Şahinin de yılanın da telef olduğu öğrenildi. Videonun yayılmasının ardından vatandaşlar, acımasızca şahine vuran adama tepki gösterdi, kim olduğu belirlenip hakkında yasal işlem yapılmasını istedi. (DHA)

Reklam
ÖNCEKİ HABER

‘Heybeliada’daki Çam Limanı ve Sanatoryum Diyanet’e mi devredilecek?’

SONRAKİ HABER

Fenerbahçe, Cagliari'yi 2-1 yendi

Sefer Selvi Karikatürleri
Evrensel Gazetesi Birinci Sayfa