30 Temmuz 2018 11:32
Son Güncellenme Tarihi: 30 Temmuz 2018 11:34

İYİ Partili Koray Aydın'ın 'Bahçeli' gafına Bahçeli'den ilk tepki

MHP Lideri Devlet Bahçeli , İYİ Partili Koray Aydın'ın 'Liderimiz Devlet Bahçeli' gafının yuhalanmasına tepki gösterdi.


Fotoğraf: DHA

Paylaş

MHP Lideri Devlet Bahçeli Koray Aydın'ın "Liderimiz Devlet Bahçeli" sözlerinin ardından yuhalanmasıyla ilgili konuştu: eğer bu yuhalama başlarsa bunun altından İYİ Parti kalkamaz. Herkes ayağını denk alsın. 

Devlet Bahçeli konuyla ilgili olarak yaptığı açıklamada, "Orada bir siyasi partinin genel başkanını yuhalattırabilecek bir tarzda gaf olmaz. Eğer bu yuhalama başlarsa bunun altından İYİ Parti kalkamaz. Herkes ayağını denk alsın. Ne yapmak istiyorlarsa ona göre hareket etsinler" dedi. 

Bahçeli ayrıca, İYİ Partide kopmaların olabileceği iddialarıyla ilgili olarak da "Kopmalar olur mu, olmaz mı bilemiyoruz. Bizden koptukları biliniyor. Tekrar kopanlar bize gelir mi onu bilemiyorum. Ama bazıları var ki hiçbir şart altında MHP ile beraberlikleri kalmamıştır" dedi. 

SEMİH YALÇIN'DAN KUMPAS AÇIKLAMASI

MHP Genel Başkan Yardımcısı Semih Yalçın da "Oradaki kitle kimi yuhaladı? MHP Lideri Bahçeli'yi mi yoksa Koray Aydın'ın gafını mı?" sorusunu yöneltip, bu soruların cevabının verilmesini istemişti. Yalçın, şunları kaydetti: "İçerideki görüşmeden üç kişi dışarı çıkıyor. Sonra Koray Aydın, 'Devlet Bahçeli' gafını yapıyor. Ardından gülüşmeler başlıyor ve 50-60 kişilik bir grup yuh çekiyor. Bu gaf karşısında iştahla gülen isimlerin konuya açıklık getirmesi gerekmektedir. İçerde böyle bir kumpas kurulmuş olabilir mi? Bunu da sorularımıza ekliyoruz."

NE OLMUŞTU?

İYİ Parti Genel Başkan Yardımıcısı Koray Aydın, 28 Temmuz'da İYİ Parti Genel Başkanı Meral Akşener ile ikna görüşmesi yaptıktan sonra  partililere, Meral Akşener'in göreve yeniden döneceğini açıklamak üzere mikrofon başına geçti. Ancak Aydın konuşması inanılmaz bir gafa imza attı. Aydın konuşmasında, "Pazartesi günü saat 15'te sayın liderimiz Devlet Bahçeli ..." dedi.

Koray Aydın yaptığı gafın farkına varıp, hemen Meral Akşener olarak düzeltti. Ancak İYİ Partililer " Devlet Bahçeli " ismini duyunca yuhalamalara başladı. (HABER MERKEZİ)

ÖNCEKİ HABER

Düğünden dönenleri taşıyan minibüs devrildi: 2 ölü, 8 yaralı

SONRAKİ HABER

ABD'den Brunson açıklaması: Yaptırım uygulamaya hazırız

Sefer Selvi Karikatürleri
Evrensel Gazetesi Birinci Sayfa