28 Temmuz 2018 12:46

Bir çocuk öldü, kimsenin ‘haberi’ olmadı

Demirören AVM'de bir çocuğun yürüyen merdiven boşluğuna düşerek hayatını kaybettiği iddia edildi. Ancak olay Demirören'e ait DHA'da haber olmadı.


Fotoğraf: Google Maps

Paylaş

İstanbul Beyoğlu’da bulunan Demirören AVM’de iddiaya göre bir çocuk yürüyen merdiven boşluğundan düşerek yaşamını yitirdi. Haber Demirören Holding bünyesindeki Demirören Haber Ajansında (DHA) yer almadı.

27 Temmuz günü yaşanan olayda, adı öğrenilemeyen 8-10 yaşlarında bir çocuk 3.kattaki yürüyen merdiven boşluğundan zemin kata düştü. Olay yerinde yapılan kalp masajının ardından hastaneye götürülen çocuğun yaşamını kaybettiği öğrenildi.

İleri Haber’in görgü tanıklarından aktardığına göre, olayın tanıkları “Yürüyen merdivenlerin yanındaki boşluktan aşağı düştü, normalde merdiven kenarında cam olması gerekirken sadece bu katta cam ya da herhangi bir koruyucu önlem yok” dedi.

Demirören AVM yönetiminden bir açıklama yapılmazken, olayla ilgili Ekşi Sözlük’te de bir başlık açıldı.

Demirören Medya Ajansı (DHA) haberi abonelerine servis etmedi. Haber, gruba ait Hürriyet, Milliyet ve CNN Türk gibi platformlarda da yer almadı. Bu olay bir kez daha medyada tekelleşmenin sonuçlarını gözler önüne serdi. (MEDYA SERVİSİ)

ÖNCEKİ HABER

Emine Erdoğan, hayvanat bahçesinde 'yaban hayatı gözlemledi'

SONRAKİ HABER

Almanya’da ırkçılığa karşı #MeTwo hareketi

Sefer Selvi Karikatürleri
Evrensel Gazetesi Birinci Sayfa
Evrensel Ege Sayfaları
EVRENSEL EGE

Ege'den daha fazla haber, röportaj, mektup, analiz ve köşe yazısı...