27 Temmuz 2018 17:47

Kocaeli'deki yağmur fabrikada çökmeye neden oldu

Kocaeli Çayırova'daki Novares-Mecaplast fabrikasında yağmurun etkisiyle çökme yaşandı. İşçilerden yaralanan olmazken üretim durdu.  

Fotoğraf: Evrensel

Paylaş

Kocaeli Çayırova'da faaliyet gösteren Novares-Mecaplast fabrikasının bir kısmında yağmurun etkisiyle çökme yaşandı. 

Taysad Organize Sanayi Bölgesi'nde otomotiv yedek parça ve aksesuar üretimi yapan Novares-Mecaplast fabrikasında çökme yaşandı. Sağanak yağmur ve dolunun etkisiyle bar hattının bir kısmı çöken fabrikada üretim durdu. Çökmede yaralanan olmazken işçiler sevkiyatın yapıldığı binaya sevk edildi. 

'YEMEKHANE KULLANILAMAZ HALDE'

Fabrikada yaşananları Evrensel'e aktaran bir işçi fabrikada panik yaşandığını belirterek şunları söyledi: "Çok fazla gök gürültüsü duyduk. Sağanak yağmur ve dolu bar hattının bir kısmını çökertti. O gürültü içeride paniğe yol açtı. Sonrasında bizi depo dediğimiz sevkiyatın yapıldığı diğer binaya götürdüler. Erkek işçiler gönüllülük temelinde içerideki döküntü ve suyu temizledi. Şimdi ürtim yok ama gece vardiyasına yetiştirilmeye çalışılıyor fabrika. Kadınlar ve kalmak istemeyenleri servislerle evlerine gönderdiler. Yemekhane kullanılamaz halde, bodrum katta olduğu için su dolu." (Kocaeli/EVRENSEL)

ÖNCEKİ HABER

Fransa'da meclis 'süper başkanlığı' engelledi

SONRAKİ HABER

Bölge illerinde 1154 hasta mahpus ölüme terk edildi

Sefer Selvi Karikatürleri
Evrensel Gazetesi Birinci Sayfa
Evrensel Ege Sayfaları
EVRENSEL EGE

Ege'den daha fazla haber, röportaj, mektup, analiz ve köşe yazısı...