Ordu'da Gülşen'den sunucunun 'Çorabını çeker misin' sözüne tepki

Şarkıcı Gülşen, AKP'li Ordu Büyükşehir Belediyesi'nin etkinliğinde sunucunun 'Çorabını çeker misin' sözüne tepki gösterdi.

26 Temmuz 2018 08:15
Son Güncellenme Tarihi: 26 Temmuz 2018 11:39
Paylaş

Ordu Belediyesi tarafından düzenlenen konser programına katılan pop müzik şarkıcısı Gülşen, AKP'li Büyükşehir Belediye Başkanı Enver Yılmaz'ın çiçek vermek için sahneye çıkacağı sırada sunucunun kendisini "Çorabını çeker misin" diyerek uyarmasına tepki gösterdi. Yılmaz'dan çiçeğini alan Gülşen, "Bir sanatçının ne yapacağına saçma sapan bir sunucu karar veremez" dedi.

Ordu Büyükşehir Belediyesi tarafından dün gece 'Süleyman Felek Caddesi Yayalaştırma ve Dış Cephe Projesi' ile Köprübaşı Meydanı'nın açılışı nedeniyle kutlama konseri düzenlendi. Şarkıcı Gülşen'in katıldığı konser Ayışığı Meydanı'nda gerçekleştirildi. AKP'li Ordu Büyükşehir Belediye Başkanı Enver Yılmaz, Gülşen'e çiçek vermek için sahneye çıkmadan hemen önce sunucu olan Ordu Büyükşehir Belediyesi'nde görevli Seyfettin Kızıl, Gülşen'i 'Çorabını çeker misin' diye uyardı. Ardından Yılmaz sahneye çıkıp Gülşen'e çiçek verdi. Yılmaz'a çiçek için teşekkür eden Gülşen sunucunun söylediği sözlere de tepki gösterdi. Bu sırada konuşan Gülşen, "Başkanım bu harika organizasyon için çok teşekkür ediyorum. Bu kadar güzel insanı güzel Ordu'da bir arada bulundurmayı bize yaşattığınız için bunun heyecanını, çok çok teşekkürler bütün belediye çalışanlarına da. İnşallah bir sonraki Eylül ayında böyle bir şuursuz sunucu seçmezsiniz. Çünkü ne sanata ne sanatçıya ne size, ne de sizin altınızda hizmet veren hiç kimseye yakışmayacak sözlerle 'Çorabını çeker misin' diyemez bana sizin sunucunuz. Bir sanatçının ne yapacağına saçma sapan bir sunucu karar veremez" dedi.

Konsere katılanlar Gülşen'in bu sözlerine alkışlarla destek verdi. (Ordu/DHA)

Reklam
ÖNCEKİ HABER

AYM istatistikleri: Adil yargılanma hakkı şikayetleri büyüyor

SONRAKİ HABER

16 yaşındaki Ferhat Çoğalan Lille’e transfer oldu

Sefer Selvi Karikatürleri
Evrensel Gazetesi Birinci Sayfa
Evrensel Ege Sayfaları
EVRENSEL EGE

Ege'den daha fazla haber, röportaj, mektup, analiz ve köşe yazısı...