26 Temmuz 2018 07:43

Kütahya’da gazeteciye saldırı

Kütahya'da gerçekleşen bir trafik kazası sonrası olay yerine giden DHA muhabiri Oğuzhan Kılıç, kazazedelerin yakınlarının saldırısına uğradı.

Fotoğraflar: DHA

Paylaş

Kütahya'da, bir trafik kazası sonrasında haber yapmak için olay yerine giden DHA muhabirine, kazazedelerin yakınları saldırdı. Kazada yaralanan 5 kişi ile darbedilen DHA muhabiri, hastanede tedavi altına alındı. Kılıç’ın fotoğraf makinesi ve kamerası da zarar gördü.

Kütahya- Eskişehir karayolu Şeker Fabrikası önünde meydana gelen kazada, kontrolden çıkan bir otobil, alt geçidin üstündeki yaya geçidi demirlerine çarptı. Kazada, sürücüsü ile araçta bulunan 4 kişi yaralandı.

İhbar üzerine olay yerine sevk edilen sağlık ekiplerinin yaralılara müdahale ettiği sırada haber yapmak için olay yerine gelen DHA muhabiri Oğuzhan Kılıç’a yaralıların yakınları önce tepki gösterdi, ardından da saldırdı. Kılıç, kazazede yakınlarının kendisini itmesi sonucu 4 metrelik eğimli yerden aşağıya yuvarlandı. Olay yerine gelen polisler, sürdüren saldırganları engelledi. Kazada yaralanan 5 kişi ile aldığı darbelerle yaralanan Kılıç, hastanede tedaviye alındı.

Fotoğraf makinesi, kamerası ve cep telefonu zarar gören DHA muhabiri Oğuzhan Kılıç, kendisine saldıranlardan şikayetçi oldu. (Kütahya/DHA)

ÖNCEKİ HABER

Beşiktaş'ın yeni golcüsü Umut Nayir kimdir?

SONRAKİ HABER

Turgutluspor-Karşıyaka maçında taraftarlar birbirine girdi

Sefer Selvi Karikatürleri
Evrensel Gazetesi Birinci Sayfa
Evrensel Ege Sayfaları
EVRENSEL EGE

Ege'den daha fazla haber, röportaj, mektup, analiz ve köşe yazısı...