23 Temmuz 2018 16:46

Fakıbaba: Urfalı olmak istemeyenler nüfuslarını Antep'e aldırabilir

Eski Gıda, Tarım ve Hayvancılık Bakanı Urfa Milletvekili Fakıbaba: Urfalı olmak istemeyen hemşehrilerimiz nüfus kayıtlarını Antep'e aldırabilirler.

Fotoğraf: DHA

Paylaş

Eski Gıda, Tarım ve Hayvancılık Bakanı Urfa Milletvekili Ahmet Eşref Fakıbaba, “Urfalı olmak istemeyen hemşehrilerimiz nüfus kayıtlarını Antep'e aldırabilirler” dedi. Fakıbaba, bu açıklamayı Antep Büyükşehir Belediye Başkanı Fatma Şahin’in ekibiyle birlikte Urfa’yı ziyarete gelmesinden sonra yaptı.

AKP’li eski bakan olan Urfa Milletvekili Ahmet Eşref Fakıbaba, yine çok tartışılacak sözlere imza attı. Gaziantep Büyükşehir Belediye Başkanı Fatma Şahin’in Urfa’nın Halfeti İlçesini ziyaretinin ardından başlayan tartışmalarla birlikte sosyal medya hesabından bir açıklama yaptı. Fakıbaba, açıklamasında “Birecikli ve Halfetili hemşehrilerimizin Şanlıurfalı olmaktan gurur duyduklarına inanıyorum. Ancak, Urfalı olmak istemeyen hemşehrilerimiz nüfus kayıtlarını Antep'e aldırabilirler” ifadelerini kullandı.

Daha önce de 24 Haziran’daki seçimler için AKP’nin Urfa Milletvekili aday listesini hazırladığı iddialarına “çok da şeyimde” yanıtını veren Fakıbaba’ya bazı sosyal medya kullanıcıları tepki gösterdi. (Urfa/EVRENSEL)

 

ÖNCEKİ HABER

'Bizim canımızı ne zaman alacaklar diye beklemeyelim'

SONRAKİ HABER

Tes-İş Muğla Şube Başkanı Erçelik: Artık ölmek istemiyoruz

Sefer Selvi Karikatürleri
Evrensel Gazetesi Birinci Sayfa
Evrensel Ege Sayfaları
EVRENSEL EGE

Ege'den daha fazla haber, röportaj, mektup, analiz ve köşe yazısı...