06 Eylül 2012 03:41

Kato dağında çatışma: 1 asker yaşamını yitirdi

Beytüşşebap'a bağlı Kato, Marinüs, Gevike, Meydanzengil, Faraşin, Germav köyleri helikopterler ve F-16 savaş uçakları ile bombalandı. Operasyondan sonra çatışma çıktı. Çikan çatışmada 1 asker yaşamını yitirdi.Pazartesi günü PKK'lilerin Beytüşşebap İlçesi'ne 4 ayrı noktadan saldırması

Kato dağında çatışma: 1 asker yaşamını yitirdi
Paylaş

Beytüşşebap'a bağlı Kato, Marinüs, Gevike, Meydanzengil, Faraşin, Germav köyleri helikopterler ve F-16 savaş uçakları ile bombalandı. Operasyondan sonra çatışma çıktı. Çikan çatışmada 1 asker yaşamını yitirdi.

Pazartesi günü PKK'lilerin Beytüşşebap İlçesi'ne 4 ayrı noktadan saldırması üzerine bölgede şiddetli çatışmalar devam ederken ilçeye bağlı Kato, Marinüs, Gevike, Meydanzengil, Faraşin, Germav köylerinin 4 kobra tipi helikopterler ve F 16 tipi savaç uçakları ile bombalandığı öğrenildi. Operasyondan çonra çıkan çatışmada 1 askerin yaşamını yitirdi. Askerin cenazesi, helikopterle Şırnak Asker Hastanesi'ne gönderildi.

Yaklaşık 2 bin askerin katıldığı operasyonda Şırnak 23'üncü Jandarma Sınır Tümeni ile Hakkari'deki askeri üsslerden kalkan kobra helikopterleri, Kato Dağı eteklerindeki hedefleri yoğun bombardıman altına aldı. Çatışma devam ediyor. (Şırnak/DİHA)

ÖNCEKİ HABER

Afyon'da patlama: 25 asker yaşamını yitirdi

SONRAKİ HABER

Bakan Yıldırım: 3. köprü 2015'te açılacak

Sefer Selvi Karikatürleri
Evrensel Gazetesi Birinci Sayfa
Evrensel Ege Sayfaları
EVRENSEL EGE

Ege'den daha fazla haber, röportaj, mektup, analiz ve köşe yazısı...