21 Temmuz 2018 10:47

Spor kulübünde cinsel istismar: Antrenör tutuklandı

Mersin’deki bir amatör kulüpte 13 yaşındaki öğrencisine cinsel istismarda bulunduğu öne sürülen antrenör tutuklandı.

Fotoğraf: Evrensel

Paylaş

Mersin’deki bir amatör kulüpte yaşanan cinsel istismar olayı hakkında soruşturma başlatıldı. Gözaltına alınan kulüp antrenörü tutuklandı.

Mersin, bir amatör kulüpte yaşandığı iddia edilen cinsel istismar olayı ile gündemde. İddialara göre bir amatör spor kulübünde antrenör olarak görev yapan M.E’nin, yaklaşık 5 ay önce 13 yaşındaki bir öğrencisine cinsel istismarda bulunduğu öne sürüldü. Cinsel istismara maruz kalan öğrenci durumu ailesini bildirdi. Ailenin şikayeti üzerine harekete geçen polis, Antrenör M.E’yi gözaltına aldı.

Mersin’in yerel gazetelerinden İmece’nin haberine  göre, Antrenör M.E, nöbetçi mahkeme tarafından tutuklanarak cezaevine gönderildi. Olay, A… kulübünde forma giyen 2005 doğumlu futbolcu adayının takımdan kopuşu ve ablasının konunun farkına varışı ile ortaya çıktı. Kulübün ve antrenörün adı ailenin ricası nedeniyle gizli tutulurken kulüp Süper Lig’deki bazı takımlara oyuncu yetiştiren bir camia olarak biliniyor. Zanlı M.E’nin benzeri bir konu nedeniyle soruşturma geçirdiği de sızan bilgiler arasında. (HABER MERKEZİ)

ÖNCEKİ HABER

Dini nikahlı olduğu kadını boğarak öldürdü

SONRAKİ HABER

Cumartesi Anneleri 695. buluşmada Ferhat Tepe’nin akıbetini sordu

Sefer Selvi Karikatürleri
Evrensel Gazetesi Birinci Sayfa
Evrensel Ege Sayfaları
EVRENSEL EGE

Ege'den daha fazla haber, röportaj, mektup, analiz ve köşe yazısı...