21 Temmuz 2018 06:44

Uluslararası Şampiyonlar Kupası'nda Dortmund, City'yi 1-0 mağlup etti

2018 Uluslararası Şampiyonlar Kupası'nın ilk maçında Borussia Dortmund, Manchester City'yi Mario Götze'nin penaltı golüyle 1-0 mağlup etti.

International Champions Cup logo

Paylaş

2018 Uluslararası Şampiyonlar Kupası'nın ilk maçında Borussia Dortmund, Manchester City'yi 1-0 mağlup etti.

Bu yıl 6. kez düzenlenen Uluslararası Şampiyonlar Kupası'nın ABD ayağında, Alman ekip Borussia Dortmund ile İngiltere'den Manchester City karşılaştı.

Chicago'daki Soldier Field'de oynanan karşılaşmayı Borussia Dortmund, 28. dakikada Mario Götze'nin penaltıdan kaydettiği golle 1-0 kazandı.

18 takımın yer aldığı 2018 Uluslararası Şampiyonlar Kupası'nın ABD, Avrupa ve Singapur olmak üzere 3 ayağı bulunuyor. Turnuvanın Avrupa ayağındaki karşılaşmalar ise Avusturya, İngiltere, Fransa, İtalya, Polonya, Portekiz, İspanya, İsveç ve İsviçre'de yapılacak.

Organizasyona, İngiltere'den Arsenal, Chelsea, Liverpool, Manchester United, Manchester City ve Tottenham, İspanya'dan Barcelona, Real Madrid ve Atletico Madrid, Almanya'dan Bayern Münih ve Borussia Dortmund, İtalya'dan Juventus, Milan, Inter, Roma, Fransa'dan Paris Saint-Germain ve Olympique Lyon, Portekiz'den ise Benfica kulüpleri katılıyor.

Kupa, bugün Türkiye saati ile 17:00'de başlayacak Bayern Münih - PSG maçı ile devam edecek. (AA)

ÖNCEKİ HABER

Galatasaray Başkanı Mustafa Cengiz, transferdeki son durumu açıkladı

SONRAKİ HABER

Malatya'da 2 minibüs çarpıştı, 12 kişi yaralandı

Sefer Selvi Karikatürleri
Evrensel Gazetesi Birinci Sayfa
Evrensel Ege Sayfaları
EVRENSEL EGE

Ege'den daha fazla haber, röportaj, mektup, analiz ve köşe yazısı...