21 Temmuz 2018 04:55

The Independent Türkçe yayına başlayacak

İngiltere merkezli The Independent haber kuruluşu, Arapça, Urduca, Türkçe ve Farsça haber siteleri açacak.

Ekran görüntüsü: independent.co.uk

Paylaş

İngiltere merkezli haber kuruluşu The Independent, Suudi Arabistan merkezli medya kuruluşu SRMG ile birlikte Ortadoğu ülkelerinde yayına başlayacak.

Dört yeni web sitesi, independent.co.uk makalelerinin çevirilerinin yanı sıra, Londra, İslamabad, İstanbul ve New York merkezli muhabirler ile Riyad ve Dubai’deki ekiplerin ürettiği içerikleri yayımlayacak.

Yeni siteler - Independent Arabistan, Independent Urduca, Independent Türkçe ve Independent Farsça- ismiyle işletilecek. Konuyla ilgili açıklama yapan Independent Dijital Haber ve Medya Genel Müdürü Zach Leonard, şöyle konuştu: “Aylık 100 milyonu aşan toplam okuyucu sayısıyla, etki ve erişimimiz, bugün geçmişte olmadığı kadar güçlü durumda. Bu yeni açılım, elimizdeki mirasa katkı sunma fırsatı sağlarken, Ortadoğu’daki büyülü çağa ve hızlı değişime ayak uydurmamızı kolaylaştırıyor.”

Dört yeni web sitesi - independentarabia.com, independenturdu.com, independentturkish.com ve independentpersian.com önümüzdeki aylarda  yayın hayatına başlayacak. Independent, kendi içeriğini sadece İngilizce dilinde yayımlamaya devam edecek. (MEDYA SERVİSİ)

ÖNCEKİ HABER

Akit yazarından 'sansür' isyanı

SONRAKİ HABER

KPSS'nin ilk oturumu başladı

Sefer Selvi Karikatürleri
Evrensel Gazetesi Birinci Sayfa
Evrensel Ege Sayfaları
EVRENSEL EGE

Ege'den daha fazla haber, röportaj, mektup, analiz ve köşe yazısı...