20 Temmuz 2018 17:00

Beşiktaş'ın kalecisi Fabri'den ayrılık açıklaması

Beşiktaş'ın İspanyol file bekçisi Fabricio Ramírez, Krasnodar maçı sonrası Premier Lig ekibi Fulham'a transferiyle ilgili açıklamalarda bulundu.

Fotoğraf: Aşkın Kıyağan/AA

Paylaş

Beşiktaş'ın İspanyol kalecisi Fabri, Avusturya kampının son gününde oynanan Krasnodar karşılaşmasının ardından transferiyle ilgili açıklamalar yaptı.

Fulham ve Beşiktaş'ın sözlü olarak anlaşmaya vardığını ifade eden Fabri, "Premier Lig uzun zamandır ilgilendiğim bir lig. Şu anda Beşiktaş ile Fulham görüşme aşamasında. Sözlü anlaşma var ama imza atılmadı. Premier Lig'de oynama isteğim var. Bu olursa, tüm taraftarlara ve kulübe şimdiden teşekkür ediyorum. Buraya mutlu olmaya ve elimden gelenin en iyisini yapmaya geldim. Hedeflerim vardı, hedeflerim doğrultusunda koşmaya devam edeceğim. "Tolga Zengin, ağabeyimdir. Çok şey öğrendim kendisinden. Beşiktaş'ın kalesi emin ellerde" diye konuştu.

Premier Lig ekibi Fulham ile Beşiktaş'ın 6 milyon avro bonservis bedelinde anlaştığı, Fabri'nin yapacağı görüşmelerin ardından transferin gerçekleşeceği öğrenildi.

BEŞİKTAŞ, KRASNODAR'I 3-1 YENDİ

Öte yandan yeni sezon hazırlıklarını Avusturya'da sürdüren Beşiktaş, Rusya Birinci Lig takımlarından Krasnodar'ı 3-1 yendi.

Siyah-beyazlı ekip, Graz kenti yakınlarındaki Weinzöld sahasında yapılan maça Tolga Zengin, Necip Uysal, Gary Medel, Fatih Aksoy, Caner Erkin, Dorukhan Toköz, Tolgay Arslan, Oğuzhan Özyakup, Jeremain Lens,  Ryan Babel ve Clye Larin 11'iyle çıktı.

Beşiktaş'ta 45. dakikada Oğuzhan Özyakup'un yerine Gökhan Gönül oyuna girerken, ikinci yarıda Fabri, Alvaro Negredo, Mertcan Açıkgöz, Vagner Love, Adriano, Mustafa Pektemek ve Orkan Çınar forma şansı buldu.

Siyah-beyazlı takımın gollerini 28. dakikada penaltıdan Oğuzhan Özyakup, 51. dakikada Jeremain Lens ve 86. dakikada Alvaro Negredo kaydederken, rakip takımın tek golünü 12. dakikada Maciel Wanderson attı.

Avusturya'da yeni sezon hazırlıklarını tamamlayan Beşiktaş, özel uçakla Türkiye'ye dönecek. (SPOR SERVİSİ)

ÖNCEKİ HABER

‘Lunaparklarda can kaybının önlenmesi için yönetmelik yayınlanmalı’

SONRAKİ HABER

Gençlere Kur'an okumayı öğreten 'Otçu Baba'ya esrar tutuklaması

Sefer Selvi Karikatürleri
Evrensel Gazetesi Birinci Sayfa
Evrensel Ege Sayfaları
EVRENSEL EGE

Ege'den daha fazla haber, röportaj, mektup, analiz ve köşe yazısı...