05 Eylül 2012 10:12

Sevinç Öğretmene katılmadığı eylemden soruşturma!

KOCAELİ’de, Eğitim Sen’li öğretmenler hakkında, 2012 Haziran ayında Milli Eğitim Bakanlığı tarafından gerçekleştirilen seminerlerde yapılan, milli eğitim bakanın konuşmasının başladığı anda alkışlarla salonu terk etme eyleni nedeniyle disiplin soruşturması başlatıldı.Görevli olmadığı ve seminer gerçekleştiği sırada salon

Sevinç Öğretmene katılmadığı eylemden soruşturma!
Paylaş

KOCAELİ’de, Eğitim Sen’li öğretmenler hakkında, 2012 Haziran ayında Milli Eğitim Bakanlığı tarafından gerçekleştirilen seminerlerde yapılan, milli eğitim bakanın konuşmasının başladığı anda alkışlarla salonu terk etme eyleni nedeniyle disiplin soruşturması başlatıldı.

Görevli olmadığı ve seminer gerçekleştiği sırada salonda bulunmadığı halde Sevinç Çağır da hakkında soruşturma açılanlar arasında yer aldı.

Disiplin soruşturmaları üzerine Eğitim Sen Kocaeli Şubesinde bir basın açıklaması gerçekleştirilerek soruşturmaya tepki gösterildi.

Eğitim Sen Kocaeli Şube Başkanı Veysel Kaplan, “Soruşturmalar keyfi ve hukuksuz” dedi.

Kaplan, attıkları her adımda hayata geçirdikleri her uygulama ile eğitim alanını büyük bir kargaşaya sokanların, yaptıkları açıklamalarla  yüz binlerce öğretmeni huzursuz edenlerin kendilerine “Huzuru bozmak ve kargaşa çıkarmak” gibi gerekçelerle soruşturma açmalarını kabul edilemez bulduğunu belirtti.
(Kocaeli/EVRENSEL)

ÖNCEKİ HABER

İngilizce eğitim alan üniversiteliler dikkat!

SONRAKİ HABER

Kırıklar’dan çağrı: Zulüm saltanatına son verin

Sefer Selvi Karikatürleri
Evrensel Gazetesi Birinci Sayfa
Evrensel Ege Sayfaları
EVRENSEL EGE

Ege'den daha fazla haber, röportaj, mektup, analiz ve köşe yazısı...